Välkommen till min nya blogg!

 
Jag heter Julia Müller-Sandvik och är en 27 år gammal filur från Umeå. Här bor jag med min make Erik i en lyhörd hyresrätt i det tamaste av ghetton: Ålidhem. Jag har en Master of Arts in Education från 2013 och har arbetat som lärare sedan dess.

Efter att jag mycket länge har bloggat på en välbesökt sida kände jag att den inte var representativ för vem jag är och det blev startskottet för Ljuva Julia. Namnet är i sig ganska missvisande, för det är inte alltid jag är så ljuv. Jag kan vara både svartsynt och neurotisk vid väl valda tillfällen. Men som ni vet är sociala medier ett redigerat utsnitt av skribenternas vardag, så jag väljer att berätta om det lite ljuvligare i tillvaron.

I bloggen kommer ni därför kunna läsa om färgstark stil, massor av härlig mat, brädåkning, kendamaspelande och självklart en hel del uteliv. Jag är dessutom toppbloggare för ruffdiamonds.se och kommer därför vara aktiv med mer alternativa inlägg.

Om det låter bra så vill jag självklart att ni talar om det för mig i en kommentar här nedanför eller på min mailadress ljuvajulia@hotmail.com, så ska jag se till att återkomma till er så snart jag kan.

|
#1 - Birgit:

Jasså, var det därför min telefon fick nåt utbrott när jag skulle läsa ett av dina inlägg. Schysst! (nä bara skämtar) Ljuva Julia - ja, men jag hänger på här med.
Börjar dock vara lite sugen på att göra om eller göra en ny blogg själv... ska klura på den!

#2 - Amanda:

Men vad konstigt med den gamla bloggen... Ska bli kul att följa dig här på den nya iaf :)

#3 - Mirre:

Funderade just vart du tog vägen, försökte gå in flera ggr igår, roligt att du är tillbaka =D

#4 - lovisa:

vad knäppt! vad var det som hände med gamla bloggen då? virus? på vilket sätt? låter scary!

Kommentera här
Upp