En låååångsam fredag

Det verkar vara lite kossor i systemet idag, det ser ut som att kommentarer inte kommer fram (men det är bara som det verkar, era kommentarer kommer fram som vanligt, ibland med dubbletter <3) och det tar evigheter att ladda upp inlägg och bilder.

Det är sannerligen en långfredag och en sådan i rejält aprilväder. I Umeå snöar det och är strålande sol om vartannat. Det gör mig lite bitter, för jag har sett på bilder i min gamla blogg att jag i april brukar ha fräknar och solmärken från alla timmar jag läst böcker på balkongen. Ack, ingenting i år, kanske en liten fräkne kvar från alpresan, men det är då allt.

 
Nå, det gör inte jättemycket idag då jag inte tänker röra mig utanför lägenheten. Jag och Erik har bjudit in vår vän Viktor och det innebär att vi ska vara hemmavid, prata strunt och spela spel, om det blir som det brukar. Inget fel med det, endast trevligt!
|
#1 - Boel:

Snöat här med buhu. Jag vill ha sol och värme nu!

#2 - Days by Johanna:

Ja det var lite segt och få upp bilderna, men annars går det bra tycker jag, har fått några dubletter på kommentarer!

Här ska tydligen med komma snö inatt. Inget och hänga läpp för, typiskt april, kommer alltid snö någon gång då, bara hoppas det smälter fort igen!

#3 - Mirre:

Ja såhär sent har det nog inte snöat någon gång vad jag kan minnas, kallt har det ju kunnat varit, men snöö nej

#4 - Cecilia:

Det kom massa snö till Karlstad inatt! Så min bil är helt gömd under all snö, så tråkigt!! :( Man är ju mer än redo för vår/sommar nu :)

Ha en super fin påsk!<3

#5 - Heléna:

Vi har aprilväder här också :( snö, snö och snö :( Hoppas du har haft en trevlig långfredag iallafall :D Jag har också råkat på tråkiga kossor när jag ska göra saker på bloggen idag... Muuuu.... *suck*... Glad Påsk fina du <333

#6 - Johanna Utterberg:

Tycker det är så skönt med såna här dagar, långa lediga dagar behövs!! :) Och håller med om vädret, blir så trött för det är så typiskt när man råkar vara ledig-väder, vill ha sol och VÄRMEEEEEE!! :D Glad påsk till dig!

#7 - Sara:

Vi fick en decimeter snö igår, snöade hela dagen, och det ligger kvar idag. Känns jätteroligt verkligen. :(

Svar: eller hur, suck!
Ljuva Julia

#8 - Eva`s blogg:

Önskar dig en GLAD PÅSK :)

#9 - Matilda Berlin:

Vi fick på riktigt också snö igår... Inte okej tycker jag! Nu är det verkligen dags för sol och två siffriga temperaturer =) <3

#10 - Bella:

Åh vad jag relaterar till det där med vädret! Förra året i april hade jag dagar då jag gick i SHORTS, nu kämpar jag febrilt för att inte plocka fram vinterjackan.

#11 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Det snöade lite här igår kväll, och var ett jättelitet lager idag som försvann. Men verkar som många haft det betydligt "värre" :)

Kommentera här
Upp