Förändringar är välkomna

Efter flera, flera, fleeeera önskemål på YouTube lär det ske en hel del förändringar i mitt liv, både här på bloggen, på YouTube och i mitt liv. Angående YouTube får ni gärna följa mig där om ni vill se mina hyss och videor - jag tjänar NOLL kronor på att filma, utan det skulle i så fall vara helt för att ni vill. Jag lägger nämligen inte upp allt jag filmat här på bloggen, så om det är kul för er: följ mig där också. Länkar till bloglovin och YouTube finns i min högerspalt.
 
 
Åter till de förändringar som kommer ske: jag har fått önskemål om att spela in ett slags serie, if you will... den kräver en hel del av mig och min tid, så jag kan inte föreställa mig att det inte kommer synas här i bloggen. Spännande, va? Alla gillar vi förändringar! 
 
Idag har jag och Erik mest tagit det lugnt och vilat och spelat in videos (helt orelaterat till det projekt jag nämner här ovanför). Det är trevligt att ha det trevligt, men jag har panik över att lovet snart är över! Allt är panik. Men snart kommer allt förändras! Mer om det senare...
 
|
#1 - Mirre - Sweetwords:

Ohh det låter roligt, vill jag gärna se

#2 - emmaellinor.webblogg.se:

Vad roligt med youtube. Ska kolla in!

#3 - Daniella%2520Chanelle:

jag gillar din youtube! följer dej dör så jag missar ingenting om du inte lägger upp det på bloggen.

#4 - ida - photography, style, life ♡:

Gott! skönt och ta det lugnt!

#5 - Ida:

Det såg gott ut, kram <3

#6 - Rickard:

Det låter ju spännande tror jag.Kollat dina videoar på youtube och de var ju riktigt underhållande.Beer pong är en farlig sport för trygghetsknarkande svenskar.Saknade verkligen de allmänna säkerhetsdetaljerna såsom hjälm,knäskydd,handskar och kängor med stålhätta.Just i sporten beer pong behövs det efter ett tag rejäla ledstänger att klamra sig fast vid.
Underhållande som sagt och ser fram emot nya snuttar.
Jo,den där söndagsångesten efter ledighet har nog de flesta upplevt.

#7 - sussi :

Jävligt cool design!!

#8 - Jasmine:

Vad spännande att det är på gång att ske förändringar i ditt liv. Jag ser fram emot att läsa mer om det.

(Sent) Svar: Tack snälla för orden!

Hoppas att allt är bra med dig och Erik.
Kram

Kommentera här
Upp