Lite om min fredag och lite om min lördag och lite om det som känts så främmande som plötsligt kommer nära nog att gråta över

I fredags var jag på After Work, två gånger. Jag inledde med mina arbetskamrater från skolan på en restaurang som heter Hundra där det pratades, åts och dracks. I passiv form, jag vet inte varför. Jag beställde in en enorm portion röding, men hade lätt gjort den bättre själv. Suck.
 
Efter vår måltid åkte jag och och en vän för att möta upp några härliga människor från en annan skola i Umeå. Våra små sällskap sammanstrålade och det blev en trevlig kväll. Vi talade givetvis mycket om det hemska som hänt i vår huvudstad, men jag är inte rätt person att skriva inlägg om det. Däremot vill jag säga att också hit har chock och sorg nåtts, tillsammans med ny gnista att stå enade i kärlek och medmänsklighet i allt det läskiga.
 
Igår, lördag, firade vi min fars födelsedag hemma i mitt familjehem. Det skulle vara fika och afternoon tea, men det blev snittar, tapas och champagne. Jag har aldrig tidigare druckit äkta champagne, det kändes väldigt lyxigt och trevligt.
 
 
Så det här inlägget är lite ovanligt på min blogg nuförtiden, bara vardagsbabbel. Är det ens kul, när man gör så normala saker, att se inblickar ur ett helt normalt vanligt liv?
|
#1 - Julia Persson:

Åh så mycket gott!

#2 - ISA:

Vardagsbabbel ftw! som du kanske kan se om du kikar in hos mig ibland, haha. Men varför är inte du rätt person att prata om Sthlm!? Alla har ju sin reaktion och sin synvinkel på händelsen. Det drabbar ju alla, direkt eller indirekt. KRAM!

#3 - Rickard:

Från vardagsbabbel till lördagsbubbel då:)
Jag tycker att det är trevligt oavsett.De bloggare som jag har svårt för är de som ständigt ger uttryck för hur dåligt de mår.De bloggar läser man högst två gånger.Din blogg är varierad och jättetrevlig att läsa! Babbel eller bubbel,vin eller vatten.Precis som livet med sina ups and downs.

Svar: Ja, det är betungande läsning, det håller jag med om. Mest är det förstås synd att de mår som de mår, men som läsare är det lätt att kila åt andra håll.
Ljuva Julia

#4 - Rickard:

Från vardagsbabbel till lördagsbubbel då:)
Jag tycker att det är trevligt oavsett.De bloggare som jag har svårt för är de som ständigt ger uttryck för hur dåligt de mår.De bloggar läser man högst två gånger.Din blogg är varierad och jättetrevlig att läsa! Babbel eller bubbel,vin eller vatten.Precis som livet med sina ups and downs.

#5 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Åh så roligt att gå på AW :D. Och två gånger dessutom :D.
Mysigt med middagar också :)

#6 - Moa:

Vad gott allt ser ut :)

#7 - Erika:

Men så mycket gott :)

#8 - Hanna:

Ja Gud ja! Drömma ska man göra :D
Åh vad gott allt såg ut!

#9 - NICOLE:

Lät ju som en riktigt bra helg :D Först hela två AW's och sen firandet :) Champagne är grejer det! =)Och jaaa, jag älskar vardagliga inlägg :)

#10 - Gabriella :

Åh så mysigt att vara med familjen!!

#11 - Mirre - Sweetwords:

Tycker om vardagsinlägg, mina är ju bara så nu förtiden känner jag, men ja vill man hålla bloggen igång måste det ju bli så för man kan inte komma på så mycket massa annat hela tiden och jag gillar alla dina sorts inlägg =D

Så gott det ser ut, synd att rödingen inte var helt 100% då

#12 - ullie:

ja det är helt offatbart o man finner inga ord så svårt att skriva om det

önskar att du får ne bra start på veckan i vartfall vännen kramar

#13 - Louise:

Mumsigt :D

#14 - madabouttea.se:

Visst är det hemskt det som hänt men jag har också valt bort att blogga om det hela.. vet inte ens vad man ska säga längre när det kommer till sånt, känns som det börjar bli en vardagsgrej, sjukt tråkigt!

#15 - Heléna:

Jag ser det inte som vardagsbabbel utan bara roligt att få ta del av ditt liv :D Det låter som ett trevligt födelsedagsfirande av din pappa! Härliga bilder som gjorde mig riktigt hungrig :D Kramar <333

#16 - Alice Malmström:

Kan inte förstå att det har hänt...
Ser supergott ut, fina bilder!
Kram

#17 - ego:

Kul är fel ord, det är h ä r l i g t att läsa om vanligt vardagsliv, som ju är det liv vi alla delar. Det är det som ä r livet, allt annat är "utflykter", även om de också är nog så välbehövliga. Älskar distansen i ditt sätt att skriva, så igenkännbar <3

Svar: Men vad bra, för vardagsliv har man ju faktiskt mest av :D
Ljuva Julia

#18 - Cecilia:

gott!! :) Så hemskt det som hände i stockholm :( usch!

#19 - Matilda Berlin:

Men jösses vad gott det ser ut! Och du får såå gärna fortsätta med lite vardagsbabbel för det är så mysigt att läsa =) Kram <3

#20 - Rickard:

Alla mår väl sämre någon gång och då är det ju bra att kunna få lufta sina tankar på en blogg och få lite råd kanske.Det som jag tänker på är alla de bloggare som lever sin diagnos,vars dominerande identitet är hur hemskt de har det.Jag tror att de inte vågar lämna sin bubbla utan får en sådan respons på sina inlägg att de till slut blir sin diagnos.

Svar: Ja, det tror jag är mycket vanligt, att man identifierar sig helt med den diagnos man har. Och så blir livet bara skitigare liksom.
Ljuva Julia

#21 - Daniella Chanelle:

ja, meer vardagsinlägg <3

Svar: åååh <3
Ljuva Julia

Kommentera här
Upp