Storytime genom skärmdumpar

Jag läser ibland igenom gamla SMS för att jag letar efter någon skickad bild eller en anekdot eller något annat viktigt. Nu är jag så trött i hjärtan att jag glömmer även de enklaste grejerna, som till exempel hur tvättmaskinen fungerar och om jag har ätit mat. Men det slog mig att när jag läste SMS:en så minns jag exakt vad det var frågan om. Här kommer några utdrag:
Jag är som sagt ganska slut och att laga mat kan vara ett berg att bestiga. Så att laga varma mackor kändes mycket enklare om man köpte champinjonstuvning på burk. VEM GÖR ENS DET? Så... mackor med ost till middag. Well done, familjen Müller!
 
Jag och mamma skrev om Melodifestivalen. Vi har underväldigade, men gillade Hasse. Sedan skickade hon en kiwi till mig, vilket jag är dödsallergisk mot - så jag fick en croissant istället.
 
Jag tar min systers ord på allvar och kompenserar med Nike Air Max - mitt första par. Jag tror inte jag har visat det på bloggen förr heller!

Jag tror inga ord behövs. Åtminstone tror jag inga ord kan beskriva hur vi skriver till varandra... men det här är verkligen en märklig vänskap och då krävs märkliga SMS.
 
Vad tänker ni om sådana här inlägg, är det kul? Är ni normala när ni skriver till varandra eller blir det lite konstigt och internt ibland för er också? Let me know!
HappiChallenge | |
#1 - Mirre:

Hehe jo vi kan också skriva lite roligt sådär =D

#2 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Haha bästa med Kiwin :p.

Jag skriver olika med olika människor ;).

#3 - J:

Haha gaml sms är alltid roliga att läsa!

#4 - Amanda Jona [SPONTAN]:

Haha jag har nog en och annan märklig konversation i min mobil också ;) Och mackor till middag är helt okej by the way!

#5 - Agnes:

Kul!! Bara kul! <3 Haha ja herregud, att se andras och sina egna sms-konversationer med folk man känner väl is the booomb.

#6 - Dixi Wonderland:

Jag har ju sjukt mycket problem med autocorrect xD Men det ger så jävla mycket skratt så det är värt det xD

En gång när jag skulle skriva i vår biochatt där vi är 8 pers så skulle jag skriva "Vad tycker J" men auto skrev "Vad tycker Jag"

Det fick mig att låta som en väldigt egocentrisk och uppblåst person och det tog 3 timmar innan jag märkte felet xD Skrattade så tårarna sprutade men det bästa av allt var att resterande gäng faktiskt trodde att jag frågade mig själv HAHAHA.

Svar: men neeeej, vad pinsamt!! >.<
Ljuva Julia

#7 - Bella:

Den första - jag gör så, haha! Relaterar till tusen.

#8 - Alice Lindström:

Du verkar som en riktigt härlig person att smsa med, och även dom du smsat med! :D

#9 - carolines:

Haha älskar att läsa sånt här!! Vilken härlig jargong ni verkar ha :)

#10 - Alice:

Haha, vilka roliga sms! Lovar att det ser ut såhär mellan mig och många av mina vänner också, hahah! xD

#11 - Days by Johanna:

Härligt med såna inlägg <3

#12 - Mia Forsberg:

Kul att läsa era tokiga sms :) Jag är också sådär med vissa personer, haha. Håller med dig om att det känns som att bestiga ett berg när man ska laga mat, fy.. Jag har inte lagat mat särskilt många gånger faktiskt sen jag blev sjuk i juni, det tar så mycket ork, ork som jag inte har.. :( Så jag brukar passa på att göra matlådor av nån maträtt när jag känner mig piggare, på så vis får jag matlådor i frysen och har att bara värma sen när jag ska äta. Då slipper jag laga mat varje dag utan kanske blir 1-2 gånger på två veckors tid. Ibland har jag inte ens ork/lust att värma mat utan då blir det gröt, kvarg eller nått annat enkelt.

Ja jag hoppas att dagens vilande och lugna soffdag gör mig piggare till imorgon. Det skulle behövas iaf eftersom jag har sjukhusbesök imorrn.. Just nu är jag på en djupare utredning på psyk om bipolär sjukdom. Jag upplever själv att jag senaste fyra månaderna (typ) haft perioder då jag har väldigt mycket energi, otrolig rastlöshet, behöver mindre sömn, är kreativare, mer uppe i varv, duracellkanin och ska ständigt ha nått att göra osv. Som maniska perioder och sen vips är jag låg igen. Mycket symptom som tyder på bipolär och psykläkaren som jag träffade i fredags sa att det kan vara det, men ville göra djupare utredning innan ev behandling.

#13 - Netti Starby:

Kul inlägg verkligen! <3 Kramis

#14 - Tilda Barkselius:

Underbart att få se dina konversationer ju!

#15 - Johanna Utterberg:

Sånt roligt inlägg, jag har också konstiga konversationer med mina medmänniskor och det är ju faktiskt väldigt kul! :D

#16 - Amandahans - Skönhetsblogg:

Haha jag har också sånna konversationer med mina närmsta, alltid lika roligt!

#17 - Jenny:

hhaha vilken söt mamma du har, gillar att hon ändrade och du fick en croissant istället :)

#18 - Biggeros:

Jag och min dotter brukar inte skriva normala meddelanden tillvarandra:DVi har samma sjuka humor. Vi förstår varandra ganska så mycket. Tur är väl det:) Så din mamma kan även tetas med att skicka ut kiwis....
Ibland får man vara lite lat och göra det lätt för sig genom att äta varma mackor....

#19 - The Queenie:

Härlig storytime :D

#20 - Ida Lindborg ♡:

haha ååh

#21 - Angelica:

Verkar som fina relationer ändå <3

Kommentera här
Upp