Vad händer vecka 34?

 
Jobb, plugg, träning och läkare. Det är vad mina dagar kommer bestå av. Så vänta er inga underverk på bloggen (haha, varför skulle ni ens, vem tror jag att jag är!). Jag hoppas mest att jag ska hålla mig på benen. Hoppas ni får en jättebra vecka 34. Har ni några spännande planer?

Ett blått inlägg

Igår kväll återvände jag hem. Jag har tillbringat de senaste fyra dagarna i sommarstugan. Jag har känt mig ensam ibland, men också otroligt fridfull. Jag har fått träffa kusiner och fastrar och farmor, mamma och pappa och syrran - vi har stärkt varandra och hjälpts åt med svåra beslut. Ibland har jag saknat farfar så att det blir ett stort gapande hål i mig och dagarna i ensamhet i sommarstugan har fyllts av salta tårar från och till. Ibland glömmer jag nästan att det hänt, för att det är så overkligt. Jag är tacksam att vi har så sammansvetsad släkt och jag är tacksam för Erik och Néa som varit stora och starka när jag inte var det.

 
Den här veckan kommer det varken bli ett matinlägg eller ett veckans positiva, som ni säkert förstår. Istället får vi se vad bloggen, vardagarna, helgerna, fritiden, jobbet fylls med. Vi får se, jag har ingen erfarenhet av sådant här. 

Nedräkningen till fredagen var lång

Nedräkningen till fredagen har känts väldigt lång. För livet känns som en himla lång nedräkning. Men att räkna ner till något roligt är i alla fall himla roligt. Nu är det dags för helg och jag känner mig redo för den.
 
 
Har ni några spännande helgplaner? Själv tror jag att jag inte ska göra något speciellt alls. Bara lata mig och vila mig, promenera och laga något gott till middag. Och vara med min familj.
Upp