Fight for your right to party!

Det är mycket tufft att ställa om sig till kämpaglöd efter en så lång tids vila och återhämtning. När folk frågar mig hur jag mår vet jag inte ens vad jag ska svara, hur vet man om man mår bra när man har haft en lång, lat semester? Jag mår bra här i fåtöljen, jag mår bra i badkaret, jag mår bra vid lång lat frukost. Jag mår dåligt när jag har varit bland folk en hel dag, jag mår dåligt när jag läser långa texter och jag mår dåligt när jag fått i mig för lite mat och vatten. 
 
 
Jag tror att allt som gäller efter en utmattning är att ta det långsamt och vara vaksam på symptomen. Det har skrivits en rehabiliteringsplan och jag är glad att försöka kriga mig tillbaka till livet! Vad har ni för coola planer i höst? 
|
#1 - meh.blo.gg:

Jag har lite planer men mest brukar jag vara spontan, gillar när det händer grejer.
Skall till Budapest en helg om en månad och så skall jag till Goa på nyår.

#2 - elin:

Åh mums så gott med smoothie och så härligt med ett bad!<3

#3 - Amanda:

Det är bara att kriga och även inse att "nej, nu måste jag ha en paus". Kram! <3

#4 - Sara:

Det var det verkligen :D

Superfin blogg förresten!

#5 - Daniella:

Jag har äntligen köpt frimärke så jag kan skriva till dej <3

Svar: YAY! <3
Ljuva Julia

#6 - Biggeros:

Vila är den rätta medicinen!! Det får skynda långsamt. Skönt att du har tagit det lugnt under semestern🤗Kram

#7 - Ida:

Känner lite samma sak. Vet inte hur jag mår? Kan känna att jag har ork och att jag är ganska frisk från min ätstörning när jag är hemma MEN när jag ska hitta på saker märker jag hur trött jag blir och att jag fortfarande är fast i ätstörningens regler.
Ska börja DBT i höst och ev börja sjunga i kör. Får se hur det blir...
Hur ser din rehab.plan ut?
Kram

#8 - Netti Starby:

Efter en utmattning är det verkligen svårt att veta hur man egentligen mår eftersom det svänger från dag till dag. Så är det iallafall för mig. Ha en fortsatt fin dag! :-D Kramis

#9 - Carro:

Jag tror också man ska ta allt långsamt efter utmattning/utbränning... Så ta hand om dig och ta allt i långsam takt som du gör 💕

#10 - Norahsmamma :

Härligt att du har det bra:) kram

#11 - ego:

Jag, som p g a ålder lever i ett evigt sommarlov numera, förstår/minns ändå mycket väl hur det känns när vardagen närmar sig. Ta det lugnt och lyd dina egna kloka ord!
Jag har faktiskt coola planer för hösten i år. Min man och jag åker 14 dagar till Marocko i oktober. Marrakech en vecka, rundresa en vecka. Har varit där tidigare och ser fram emot en repris. Vissa oroligheter i landet förvisso, men dem hoppas vi slippa närmare bekantskap med.

Svar: WOW!! så spännande!! Hoppas att det blir bekymmersfritt för er :D
Ljuva Julia

#12 - Julia Fältén:

I höst så planerar jag och en tjejkompis att åka söderut i landet och shoppa en helg! Sen finns det en massa saker som jag VILL göra men det får bli som det blir! :)

#13 - Alice Lindström:

Kämpa på, du kommer bli frisk!

#14 - Kim :

Min plan är att göra något jh aldrig gjort förut. Jag ska vara föräldrarledig. Hemma med våran Skrutt som kommer snart. Ska också plugga två kurser på distans för att ha något att underhålla huvudet med.

Så istället för att jobba, plugga, jobba extra ska jag vara hemma och lära mig att ställa om från att vara viktigast i mitt liv till att lära om efter en litens krav och dygnsrytm.

Svar: Fantastiskt, hoppas att det blir en ljuvlig tid hemma med liten :D
Ljuva Julia

#15 - Cecilia:

Inga planer mer än försöka hitta ett hus och en ny bil!! :D <3

#16 - Jennifer:

Jag känner fortfarande av vissa symtom efter min utmattningsdepression.. Det gäller att ta det lugnt och att lyssna på kroppen direkt!

#17 - Johanna Utterberg:

Heja dig och jag hoppas du kommer känna att du mår bra mer och mer. Men precis som du säger, var vaksam och lyssna direkt på de första signalerna, för din egen skull :)

#18 - MALIN:

Såååå gott med smoothie! Kram

#19 - Denise:

Vad skönt att ha en rehab-plan till hösten! :)

#20 - birgitmaria:

Inga coola planer än. Jag har semester och tänker softa lite till :-)
Sen tänker jag komma ihåg att jag snart ska springa Tjurruset...

Svar: Vad roligt :)
Ljuva Julia

Kommentera här
Upp