Kallare väder kräver varmare kläder

Det är sannerligen förändringens tider. Just nu är det mycket kallt om morgnarna i Umeå, för att vara augusti. Skulle inte den där onda hettan från resten av Europa komma hit? Sa de inte att vi skulle få ett litet släng av "Lucifer"? Nå, jag har ett erkännande: jag är ett sådant där unikum som väldigt tidigt längtar efter vintern. Jag syftar dock på februari och framåt, så jag har ett tag på mig att längta...
 
Till dess klär jag mig lite mer täckande än under sommaren, då jag trots temperatursvek har gått barbent och med tröja istället för jacka. Nu: jeans och jacka och självklart en härlig sjal. Egentligen är det en Hamamhandduk (ni vet sådana där från turkiska badet som görs i extremt mjuk bomull), men såhär på hösten gör den sig lika bra runt axlarna tycker jag.

 
De flesta årstider har sin charm och sina fördelar, men just hösten är inte så mycket för mig. Jag uppskattar tjocksockar och fina halsdukar (eller handdukar i fallet här ovanför!) - men det använder jag på vintern också. Jag uppskattar att laga gryta och soppa - men det gör jag på vintern också. Jag uppskattar modet - men det gör jag på vintern också. Tända ljus? Yes, men på vintern också. Att krypa ner i bland filtar och se film? Absolut, men på vintern också. Undra om det finns ett land där det bara är sommar, vår och vinter... där skulle jag lätt bosätta mig!
|
#1 - Daniella:

hade du inte sagt att det var en handduk hade jag aldrig gissat det!

#2 - Ida:

Du passar så jävla bra i rakat hår asså!! Sjukt snyggt!

#3 - Amanda:

Så fin outfit<3

#4 - Johanna:

Haha, jag hade nog gärna tagit en släng av den där värmeböljan nu😉 Men mycket fin sjal är det!

#5 - Netti Starby:

Jag gillar hösten men inte vintern! :-D Kramis

#6 - Sussi:

Jag längtar inte till vintern. Eller jo förresten men inte för gradantalets och snöns skull. Jag åker till Thailand i januari. Det ser jag fram emot :)

#7 - Sara Ekman:

Älskar att köpa höst/vinterkläder :)

#8 - elin:

Snygg outfit!<3

#9 - Yohanna af Skovde:

Även om hösten inte är din grej så rockar du den! Och jag tycker att du rockar din frisyr också! Kram på dig!

#10 - Ronja Therese:

Diggar "sjalen"! :) Kan hålla med om att jag har svårt för hösten jag med... Viss mysfaktor finns ju, men annars.. Meh!

#11 - Anette:

Jag kan sakna hösten, det var ju några år sedan jag upplevde den men tycker också att det är en bra tid för att åka tillbaks till Bangkok.

Kommentera här
Upp