Lite framtidstankar med extra kontorsmaterial

/Inlägget innehåller annonslänkar från Lagerhaus/
 
Jag är laddad på att förändra mitt liv. Hela mitt liv. Mitt hem, min fritid, mina studier, mitt jobb, mina relationer - allt. Allt ska bli bättre ju! Just nu är jag mest inriktad på att "styra upp". Jag är spretig, mitt liv är spretigt, min själ är spretig... allt utom håret är spretigt. Jag ska styra upp och städa upp. Inköpt är förstås kalender, skrivböcker, pennor och nycklar.
 
 
Men jag skulle inte tacka nej till följande heller:
 
 
Jag tycker ju inte att det är höst än, är inte peppad på höst som årstid direkt. Däremot är det ju hösttermin, den startar för oss lärare på allvar idag och för eleverna är det ledigt en vecka till. Ny termin kräver lite nya grejer till kontoret, tycker jag.
|
#1 - Kattis:

Håller helt med, ny termin innebär nya saker. Härligt att höra att du är peppad på att styra upp...sånt blir ju även lättare och roligare med nytt kontorsmaterial tycker jag!:D

#2 - Bella:

Åh, för mig börjar pluggandet idag redan faktiskt!

#3 - Moa:

Snygga saker :)

#4 - Netti Starby:

Åh lagerhaus äger och doftljuset vill jag ha! :-D Kramis

#5 - Alva Berg:

Härligt med lite nya saker! Allt blir bra:) kramar till dig

#6 - Amanda%25252525252525252525252525252520Westberg:

Älskar din kalender!

#7 - Carro:

Låter som en bra plan och så mycket fina saker :)

#8 - Asylmamma:

Jag skulle gärna ha sommarväder men med höstfeelingen man får från skolstarten😍👌🏻

#9 - Mia Forsberg:

Helt rätt tänkt av dig fina du - en ny termin kräver nya kontorssaker! :) Många tycker det är tråkigt att behöva lägga ut pengar på pennor, kalendrar och andra kontorssaker, men sån är inte jag. Jag köper gärna skrivblock, pärmar, kalender, tuschpennor osv :) Som vi pratat om innan är vi båda ordningsamma och vill ha kontroll och struktur, då är det bra med alla dessa grejer :)

Ja det var en himla tur att R var med på IKEA och rusta förra veckan, annars hade jag köpt upp hela affärerna typ, haha! :D Jag ville verkligen köpa allt! R frågade typ efter varje pryl "Behöver du verkligen den här?, Till vad ska du ha den?, Har du inte redan en/flera såna?" osv, så det var rätt bra för då började jag tänka efter om det verkligen behövdes. Sen blev det en del köp ändå fast det absolut inte behövdes, haha :D Jadå, det som vi köpte är jag riktigt nöjd över :)

Hoppas du har en fin måndag kära du! <3 Var det idag du skulle börja arbetsträna? :)

#10 - Alice:

Åh, älskar verkligen att köpa skolgrejer och strukturera upp och sånt! Love it, måste verkligen fixa lite saker jag med!

#11 - Anita:

Åååh, vill ha de där flaskorna.. Så snygga!

#12 - Daniella:

Älskar lagerhaus, kommer nog köpa en sådan där flaska!

#13 - Pauline Hurtig:

älskar att köpa sånt :D

#14 - Sara Ekman:

Spännande :)

#15 - Matilda Berlin:

Inte heller sugen på hösten som årstid, men så fruktansvärt taggad på allt vad terminen för med sig =)) Kram <3

#16 - Clara:

Skulle också vilja organisera upp mitt liv men det är så svårt. Har du några tips eller knep som du märkt hjälper dig?

Svar: Terapi, kalender med fina klistermärken och en prioriteringsordning. 1. Psykisk hälsa. 2. Mina anhöriga och mitt sociala liv. 3. Studier. 4. Fysisk hälsa. 5. Jobb. Och så får det bara vara ett tag >.<
Ljuva Julia

#17 - Caroline:

Åh, de där vattenflaskorna var ju himla tjusiga!

#18 - Grodan:

Jag beställde hem massa grejer häromdagen inför att jag ska plugga en distanskurs på 5 veckor. Block, pennor och allt sånt där kul. Tycker det hjälper till med motivationen! :)

Kommentera här
Upp