OM JAG... en liten lista med hypoteser!

Om jag inte hette Julia skulle jag heta: Johanna eller Anna.

Om jag fick byta ansikte med en kändis skulle jag: spara mitt eget ansikte i någon saltlag som i filmen Face off, ifall jag ångrade mig. Och jag skulle ta Aisha Tylers ansikte. 

Om jag bara fick lyssna på en låt resten av livet skulle jag: ärligt talat inte lida så mycket, och jag hade valt Bad Girls av M.I.A.

Om jag kunde skapa mitt eget drömplagg skulle jag: troligen skapa en klänning eftersom det är plagget jag har alla årstider och oavsett väder! Har man ett drömplagg vill man ju inte bara kunna ha den på sommarfesten utan så ofta som möjligt!

Om jag kunde få uppleva en dag en gång till skulle jag: swoosha tillbaka till dagen jag tog examen och vann UmPe-priset på examensceremonin. Det var strålande väder, jag var extremt lycklig och fick ringa ut examensåret 2013 som en extra gåva i ruset.

Om jag fick ändra en sak med mitt utseende skulle jag: ge mig tjockt och långt och fantastiskt hår! Det har jag aldrig haft, inte ens innan jag fick alopecia. Man kanske alltid vill ha det man tror att man saknat. 

Om jag skulle byta jobb imorgon skulle jag: förmodligen välja ett med konstnärlig och kreativ inriktning, som typ redaktör eller illustratör eller författare. Eller allra helst bloggare, förstås!

Om jag hade en superkraft skulle det vara: att kunna teleportera mig, för tänk att slippa allt besvär som resande innebär för mig som är flygrädd, sjösjuk och ha svårt kontrollbehov när någon annan sitter vid ratten.

Om jag var tvungen att bo i en annan stad för resten av mitt liv skulle jag: nog välja Milano i Italien. Flyget går snabbt tillbaka till Sverige och bilen tar man snabbt upp till Gressoney och Alperna. Där skulle jag lätt leva under skidsäsongen. 

Om jag bara fick äta en rätt varje dag resten av veckan skulle jag: nog gå under ganska snabbt, men troligtvis välja pain riche med massa grönsaker och fetaost och andra goda grejer. Jag har svårt att se mig själv inte kunna bryta stora bitar av en baguette och mumsa i mig... 

 
 Jag hittade listan hos AMANDA men är inte säker på var den ursprungligen kom ifrån.
|
#1 - Finurliga fröken :

Älskar listor! Måste nog låna den.

Jag skrev ett inlägg om min bullet journal igår. Vet ju att du önskade att se mer av den så jag tänkte bara tipsa.

Kram

#2 - Amanda Niclasson:

Roligt med listor, kul att läsa :)

#3 - pink Unicorn MetalHead:

Jaa verkligen! :D
Men vi får se om jag måste flytta själv först, har problem med min pojkväns visum...
Men vi får ta det som det kommer.
Kul lista! :D
Hade lätt valt samma superkraft jag med! Fatta alla platser man skulle hinna med att besöka

#4 - JoJo:

kul att läsa och vad kul att du kanske skulle ha hetat johanna om du inte hette julia :)

#5 - Jeanette:

Vilket roligt inlägg :)

#6 - Felicia:

åh, vilken kul lista. Älskar listor lite mer än vad jag kanske borde, hehe.

#7 - Johanna:

Vad kul! Men får lite rysningar att tänka på att allt måste vara för resten av livet😉

#8 - Hanna:

Älskar den här listan. Måste nog nästan göra den. :-)

#9 - N:

Äh hårsvall hit o dit. Du är sjukt vacker utan hår!

Svar: THÄNK JO! <3
Ljuva Julia

#10 - Amanda:

Super kul att läsa :)

#11 - j:

så fin...

#12 - Pernilla:

Min svärmor skickade reportage om dig från NSD, jag har också alopecia och bor i Luleå. :) Har du hittar facebookgruppen Alopecia sverige - community? Om inte så rekommenderar jag den varmt! <3 :)

Svar: tack för att du skrev, jag hade ingen aning om att NSD köpt reportaget ens (det var kuriren som intervjuade mig nämligen...) så det var dubbel lycka att få läsa detta :) Ska kolla in <3
Ljuva Julia

Kommentera här
Upp