Snart är det stugsista - ack och ve!

Vi hade, för ett par veckor sedan, en härlig stugkväll. Jag körde till stugan strax innan två och kom fram till strålande sol. I bakgrunden såg vi stora svarta moln som pelare mot himlen. Havet jobbade hårt på att hålla dem borta och vi klarade oss länge, sittandes på gräsmattan och läste, svalkade oss, löste korsord... stuggrejer ni vet. Örnen flög över oss och solen gassade.
 
 
Och sedan small det. Det slutade inte, åskan var ett faktum och den var rakt ovanför oss ett tag. Jag satt med solglasögon och hörlurar och blundade, för jag ville inte räkna hur nära den var. Jag var rädd. När jag till slut fick veta att det var OK att ta av lurarna för att åskan var längre bort så var den likt förbannat bara en halv kilometer ifrån oss. Det dundrade under hela middagen. 

Men sedan kom regnbågarna och solen fram igen och kvällen kunde avslutas som visiten börjat: sittandes i solen, med korsord och bok. Som om inget hade hänt.

 
Det blev en god måltid och ett spännande äventyr, med viss risk för vattenplaning på hemvägen. Allt gick i alla fall som det skulle, i slutändan. Och nu är det snart över, stugvarandet för den här gången. Sorgligt!
|
#1 - Daniella:

Det hade varit så kul att komma och hälsa på dej nästa sommar!

#2 - ullie:

håller verkligen tummarna att det blir lite härlig både aug o sept här pga denna skit sommar . ogillar starkt åska

#3 - Alice:

Usch, har lite svårt för åska så nära! Tur att allt gick bra ändå. ^^

#4 - GoForFit:

Åh, så himla rogivande :))

#5 - Cissi:

Inte heller något fan av åska, särskilt inte nära.. men brukar få vara tapper för småtjejernasom får panik ;)

#6 - Miss Baby Peaches:

Fy vad härligt! Saknar mitt sommarställe nu!

Kommentera här
Upp