Min matvecka - v.7

Måndag:
 
Tisdag:
 
Onsdag:
 
Torsdag:
 
Fredag:
 
Söndag:
 
 
 Detta borde vara sista "helveckan" med montan, annars vet jag inte hur det ska gå. Med allt fett och alla kolhydrater lär jag bli stor som en boll om det fortsätter vara sådana här hormoncravings! Om jag bara orkade skulle jag matplanera lite, men det får bli nu under vecka 8. Jag har ätit gott idag och planerar mycket "äta ur frysen" den här kommande veckan, men sedan är det i alla fall löning. Då kan jag äta gott och nyttigt!
|
#1 - Heléna:

Oavsett kolhydrater och fett så ser det fantastiskt gott ut :D Hoppas du får en riktigt bra matvecka den här veckan :D Kram <333

#2 - Kattis:

Men flera av dagarna ser väääldigt goda ut!😀
sv: hehe det blev inte 5/5 av den enkla anledningen att jag tyckte jag fick alldeles för lite ananas i laxrätten!

#3 - Netti Starby:

Nu blev jag galet sugen på krögarpytt med stekt ägg! <3 Kramis

#4 - Eleonora Adriana ♥:

Ååh mums!!

#5 - madelein.se:

Ser jättegott ut alltihop!
Ja fy fasen vad segt, här sjukar vi vidare

#6 - Bella:

Allt ser så gott ut!

#7 - Amanda Jona [SPONTAN]:

Mums för mycket fetaost!

#8 - Anita:

Men mums..!! Allt såg bra gott ut :-D

#9 - Mia Forsberg:

Lika mumsiga rätter som alltid! Jag blev sjukt sugen på pyttipanna med stekt ägg och rödbetor nu, evigheter sen jag ätit det :)

Såg föresten i inlägget nedanför att du ska till Klinfys på NUS för ultraljud på hjärtat.. Hoppas det går bra där! <3 Jag har själv varit där och gjort ultraljud (även på njurarna) när jag bodde i Umeå och utreddes för mitt höga blodtryck. Som jag skrev i förra kommentaren så känns det som att de gick igenom hela kroppen och gjorde alla undersökningar och tog alla prover som man kan ta, men det är ju skönt efteråt att de var så noga :) Håller tummarna för dig! <3

Kul att du gillade inlägget även fast du själv inte använder kosttillskott :) Jag använde det inte när jag började träna, men sen när styrketräningen kom in i bilden började jag med bcaa och sen har det blivit mer och mer eftersom jag började träna mer och hårdare :)

Skönt att du fick träffa psykologen igår (äntligen!). Förstår att det var mycket att smälta och ta in efter det samtalet.. Jag kan bara hålla med honom i det att fundera på sjukskrivning och byta jobb. Jag önskar att jag själv hade gjort det i tid för då hade det inte gått såhär "djupt" och långt som det gjort.. Gick med alla symptom och stressen alldeles för länge, tills kroppen kollapsade totalt. Men en sak har jag bestämt mig för under alla dessa månader som jag varit (och fortfarande är) sjukskriven; Jag kommer inte gå tillbaka till att vara handläggare på Socialtjänsten, inte nu i början i alla fall.. Kanske nångång i framtiden men när det är dags att gå ut i arbetslivet igen vill jag göra något helt annat, inte myndighetsutövning med ashög arbetsbelastning och mycket beslut att fatta och utredningar att skriva..

#10 - Mirre - Sweetwords:

Lycka till idag, och det där såg gott ut alltihop

#11 - MALIN SUNDIN - MOM TO BE:

åh vad hungrig jag blev!

#12 - Felicia:

muums

#13 - A:

Härlig blogg

Svar: Tack så mycket!
Ljuva Julia

#14 - Miss%20Baby%20Peaches:

Gud vad gott.. jag är magsjuk atm och överlever på blåbärssoppa.. *gråter*

#15 - Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★:

Åh så mycket gott :)

#16 - acinorev.blogg.se:

Åh! Alla rätter låter och ser då goda ut! :) Kram! ♡

#17 - carolines:

Mums så gott allt såg ut! :) Skulle också behöva planera mina måltider bättre, suck.. Är sämst på det med mat, tycker inte det är kul haha. Det enda roliga är att få äta upp det sen haha!

#18 - Biggeros:

Du får verkligen allt att se otroligt gott ut på bild=))Kram

Kommentera här
Upp