Planer för vecka 4

Jag kan inte fatta att det bara är vecka fyra... har jag bara jobbat i två veckor sedan julledigheten? Jag är helt och fullständigt SLUT! Det är så mycket just nu, utmanande dagar och händelser på G. Men den här veckan tycks bli ytterst normal. Lektioner, snowboard, träning... bäst den här veckan är att det är löning på onsdag så jag äntligen kan handla mat utan att behöva gå in på bankappen först för att kolla saldot. Det firas med att gå ut och äta på fredag - viktigt, viktigt! Vad ska ni göra i veckan? 
|
#1 - Flisan:

sv: ja verkligen :D

känns som om det var jul för flera veckor sen haha :P

#2 - Flisan:

menar månader haha :P

#3 - Alice Lindström:

Vad nice att äta ute! älskar det!

#4 - Eva`s blogg:

Härligt inlägg :) ja lönen denna månad är nog efterlängtad av många hi hi skön måndag kram

#5 - Anita:

Du blir inte sysslolös den här veckan heller ser jag ;)

#6 - cassandra gigel:

tiden har gått sjukt fort!

#7 - Amanda:

Låter ändå som en härlig vecka!! :) Jag ska bara jobba, rensa ut mitt rum som ska målas om, och äta middag ute på onsdag! :) Sv: Men gud vilka jobbiga människor som spelar hög musik och har fester på vardagar :o respektlöst!!

#8 - Heléna:

Visst är löningen efterlängtad! Jag vaknade med feber och irriterande hosta i morse, så det blir att kurera mig först och främst i veckan. Brukar tack och lov inte bli så långvarigt på mig så jag hoppas på att vara okej igen till på onsdag :D Jag har en intervju inplanerad till bloggen på onsdagskväll efter jobbet så jag hoppas jag är frisk då :D Hoppas du får en riktigt bra vecka Julia :D Kram <333

#9 - Ida:

Älskar dina bilder om veckan planer!! :)

#10 - Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★:

Åh låter som du har en härlig vecka att se framemot :)

#11 - Dixi Wonderland:

Jag ska jobba som vanligt och sen är det begravning på fredag :/

#12 - Mirre - Sweetwords:

Ja men ellerhur denna veckan som varit kikar man bankappen hela tiden, nu vill man ha lön, de sista hundralapparna handlade jag upp igår på affären

#13 - Biggeros:

Visst har tiden gått fort sedan det var Jul. Det är bra med en veckplanering🤗Kram

#14 - Anonym:

åh längtar verkligen till löning :D haha! Hoppas du piggnar till snart ! :)

#15 - Finurliga fröken :

Nu är jag nyfiken! Foto vecka?! Berätta! Kram

#16 - Johanna Utterberg:

Ser ut som du har en härlig vecka framför dig!! :)

#17 - Mia Forsberg:

Låter som en bra vecka och vad skönt att inte ha så långa dagar med lektioner! :) Mysigt att gå ut och äta, det gjorde jag idag på en kinarestaurang i Luleå. Var ska ni äta? :)

Det lät som du hade en riktigt härlig söndag! Det är så skönt att ha såna dagar när man inte gör nått utan bara slöar och dagen känns sååå lång :)

#18 - Carolina Thoor:

Mysig vecka du har att se framemot! Själv är jag sjuk - så jag är ledig mån, ons och tors men tog sjukledighet så är även hemma då imorgon. Så hoppas på att bli frisk under den tiden och sedan arbetar jag fredag-måndag! ;)
Utöver jobb har jag inte den blekaste aning. Kanske byta miljö och återigen bo hos killens pappa. Eller så sker något roligt under veckans gång :D

Sv; ja, det är inte ett dugg kul att må som jag gör. Trodde jag skulle må bättre idag, men visades sig att jag mår sämre idag :(

Ja, det måste ha gått snabbt då jag läste det inlägget, för läste nog inte att det var för magkatarr. Men ja, det låter mer som ett tips för mig just nu i mitt fall än välling då, hehe ;)

#19 - Sofhia :

Såå fina illustrationer du gör, hur gör du dessa?

#20 - Pauline Hurtig:

ser ut som en bra vecka :) jobbigt att du känner dig slut :)

#21 - JUNITJEJ:

Vilken härlig vecka!

#22 - Fröken:

Jag tror att jag får skaffa photoshop snart. Blir så inspirerad av dina häftiga bilder. Gör du sådana scheman och skriver ut till dina elever också? ;-)

Svar: Haha, nej, hade de haft ett schema som varierar från vecka till vecka hade jag nog gjort det, men nu får de bara ett schema per termin, eftersom jag är mentor i sjuan.
Ljuva Julia

Kommentera här
Upp