Är jag en stadsmus eller lantmus?

Ni får ursäkta att många av veckans inlägg kommer vara tillbakablickar, men jag har så mycket fotat från sommarstugan som jag ju vill minnas tillbaka till i mörkare och tråkigare tider. Eftersom hunden bor i stugan börjar man dagen med en morgonpromenad. De gula kantarellerna har börjat dyka upp i skogen. Det är så fint.
 
 
Efter promenaden är det dags för frukost. Jag är inte så värst bra på frukost. Jag äter något varje dag förstås, men sådana här frukostbrickor hör inte till det vanliga. Det är min storasyster Fanny som har satt ihop den här härligheten som är fröjd för såväl ögat som smaklökarna.
 
 
Under dagarna sitter man på lite olika ställen och tar på tjockare kläder om det blir kallt. Att vara inomhus händer liksom inte där ute. Vad ska man göra där, sitta och ruva framför TV:n? Tråkigt! Korsord och dagbok är allt jag har pysslat med den här minisemestern. Och mat. Och vin.
 
 
På kvällarna brukar solen komma fram lite, lite mer. Ibland nästan helt. Då myllrar vi ut på gräsmattan och dukar fram snittar och drinkar och sätter igång lite musik. Det är aldrig så härligt som ute vid havet, att göra ingenting.
 
 
Det här skulle man ju kunna vänja sig vid. Jag brukar vackla fram och tillbaka mellan "stadstjej" eller "lanttjej". Jag har bott i staden höst, vinter och vår i hela mitt liv och flyttat ut på landet varje sommar. Båda passar liksom.

Idag är Ruff Diamonds online på Facebook!

 
Vi brudar från Ruff Diamonds önskar er en sjukt bra sommar! Vi har just startat en facebooksida som jag gärna vill att ni följer. Varför? Jo, dels kommer ni ha förstahandsuppdateringar från oss, så om ni följer oss är det snabbare publicerat där än på bloglovin' och dels kommer vi göra det möjligt att själva posta tips och kommentarer! Följ nu för att hitta ett forum utanför plattformen liksom.

Ruff Diamonds drivs av något mer alternativa bloggare och vi promotar gärna ANDRA alternativare bloggare - men vi känner inte så många än. Så snälla, följ/gilla där så kan vi alla göra Ruff Diamonds till ett alternativt ställe att uppdatera varandra om politik och kläder, om nya frisyrer och jobb, om brädåkning och kendama... okej, det där sista kanske mest jag är intresserad av... men ni fattar!
 
 
Ni hittar vår nystartade facebooksida HÄR!

Vad händer vecka 30?

Efter ett förslag från JUNITJEJEN tänkte jag visa veckouppslag ur min kalender. För er som läser från mobiltelefoner är det säkert lite svårt att se, men ni får gärna säga vad ni tycker om det här upplägget att visa veckans planer. Nu när ni läser är vi inne på tisdagen, men jag fotade bilden till det här inlägget under måndagen.
 
Under semester och sjukskrivning är det en väldigt, väldigt luftig planering som ni ser. Jag använder kalendern på liknande sätt när jag har jobb också, med påminnelser, bocksystem, tidsbestämd blockplanering och hjälpande klistermärken. Men då finns ofta även starttid och sluttid utsatta också. 
 
Den här veckan ägnade jag gårdagen åt en hel del bloggjobb och lite handling och promenad. Idag är det poesiverkstad som är dagens måste. Onsdag blir det bloggjobb igen och en till motionstur medan torsdagen ska ägnas åt att skriva roman. Fredag och lördag är inget speciellt planerat medan söndagen blir den något större veckostädningen. Ska ni göra något roligt i veckan? 
KikkiK, kalender | | 2 kommentarer |
Upp