Är jag en stadsmus eller lantmus?

Ni får ursäkta att många av veckans inlägg kommer vara tillbakablickar, men jag har så mycket fotat från sommarstugan som jag ju vill minnas tillbaka till i mörkare och tråkigare tider. Eftersom hunden bor i stugan börjar man dagen med en morgonpromenad. De gula kantarellerna har börjat dyka upp i skogen. Det är så fint.
 
 
Efter promenaden är det dags för frukost. Jag är inte så värst bra på frukost. Jag äter något varje dag förstås, men sådana här frukostbrickor hör inte till det vanliga. Det är min storasyster Fanny som har satt ihop den här härligheten som är fröjd för såväl ögat som smaklökarna.
 
 
Under dagarna sitter man på lite olika ställen och tar på tjockare kläder om det blir kallt. Att vara inomhus händer liksom inte där ute. Vad ska man göra där, sitta och ruva framför TV:n? Tråkigt! Korsord och dagbok är allt jag har pysslat med den här minisemestern. Och mat. Och vin.
 
 
På kvällarna brukar solen komma fram lite, lite mer. Ibland nästan helt. Då myllrar vi ut på gräsmattan och dukar fram snittar och drinkar och sätter igång lite musik. Det är aldrig så härligt som ute vid havet, att göra ingenting.
 
 
Det här skulle man ju kunna vänja sig vid. Jag brukar vackla fram och tillbaka mellan "stadstjej" eller "lanttjej". Jag har bott i staden höst, vinter och vår i hela mitt liv och flyttat ut på landet varje sommar. Båda passar liksom.
|
#1 - meh.blo.gg:

Åh vad mysigt <3
Tack så mycket, det är ett härligt gäng ungar jag har som ibland älskar varandra och ibland krigar hahaha

#2 - Cecilia:

Meen så mysigt!! :)

#3 - Bunny:

Supermysigt verkligen!

#4 - Frida G Svensson:

jag är iallafall en hemmakatt! älskar att vara hemma! =)

#5 - Jeanette:

Det ser så himla härligt och mysigt ut :)

#6 - Amanda CL:

Det ser ju jättefint och mysigt ut!!!
Kantareller också :)

#7 - Annie:

Vilka härliga bilder! Den där frukosten såg god ut! ;)

#8 - Anonym:

mysigt :)

#9 - Daniella:

det är ju ingen som säger att man måste välja heller <3

#10 - birgitmaria:

Jag är inte stadstjej egentligen, jo en småstadstjej. Men det finns en del som vill ut på landet, bo i en stuga vid vattnet och bara ha det gott. Tur man kan ha lite av varje :-)

Kommentera här
Upp