Att snurra en boll på ett finger och äta saltkringlor i värmen - jotack.

Efter en sväng till båsloppisen igår för att ställa i ordning grejer och göra fint (folk har fan inget hyfs, det var totalt mayhem där!) så kändes det som att det var dags för lunch. Eftersom Umeå fortfarande bjuder på hetta så tog jag och Erik cyklarna för att luncha ute. Det är inte strålande sol, men varmt så svetten lackar.

 
Anledningen till att saltkringlor är så himla bra picknickmat är att konsistensen ju är lite hård och därmed väldigt bekväm fingermat. Det är klart, har man tid och ork att åka via hemmet så kan man ju laga till så gott som vad som helst att fika på: wraps, mackor, sallader, pajer, piroger - you name it. Men när man inte vill ha disk och redan är förbi den där första hungergränsen så man bara VILL. HA. MAT. NU. så är kringlorna perfekt. De är riktiga bjässar och kostar 4:90 kronor styck. Sjukt. 

 
Som bilden ovan säger spelade vi lite 21 på maten. Vi var bara två personer och misstänkte därmed att det skulle gå väldigt fort. Men det var blåst, bråkande getingar och kanske lite för mycket kringla i magen, för vi drog ut på tiden så att svetten började rinna ännu mer. Till slut fick somliga in det rätta knycket och då förlorade jag - stort.

 
Efter spelet sa jag åt Erik att han skulle ta kort på mig när jag snurrade bollen på fingret. "Kan du det, då?", frågade han. Och jag ba: "jaaaarå, det är lätt". Och sekunden efter fotot var taget så snurrade bollen av från fingret och rätt i nyllet på mig.

 
Jag kom på nu, när jag ser fotot, att man förmodligen ska snurra på fingret fast med handflatan liksom uppåt och mot sig, eller hur? Och sedan kanske man måste öva mer än tre gånger när man gick i åttan, heheheheh... det var ju trots allt... 13 år sedan eller något...
|
#1 - Bella:

Jag har aldrig ätit kringlor faktiskt! Måste prova.

#2 - Daniella:

älskar uppläggen på dina inlägg!! idag i gbg har vi 16 grader............

#3 - Ida:

Men vad mysigt!! :)

#4 - Frida:

Låter som en härlig dag! :)
Saltkringlor har jag aldrig haft med mig på picknick, eller testat heller för den delen tror jag. Kanske ska testa när jag åker till Sverige nästa gång, lär bli en hel del picknickar :)

#5 - tess:

Åh va roligt med 21! Spelade man alltid förr! :D

#6 - Louise:

Mums va gott 😊

#7 - Amanda:

Så härliga bilder haha coolt med att snurra på ett finger ju <3

#8 - Netti Starby:

Vad mysigt ni har haft det och bra jobbat med bollen på fingret! :-D Kramis

#9 - elin:

Härliga bilder!<3

#10 - Cecilia:

Åh vilken mysig dag!! :) <33

#11 - Cornelia:

Haha åhh det här låter som en så himla mysig stund, alltihopa! Får liksom lite sommarlovskänslor :)

#12 - Mia Forsberg:

Verkar som att ni hade en väldigt mysig och trevlig dag! :) Jag var också ut igår och hade lite picknick, tillsammans med R. Vi hade med oss galiamelon och persikor som vi delat färdigt hemma, vatten, en tidning med sökord samt Yatzy. Så mysigt! :)

Usch vad jobbigt att du fått en "sämre" period med tvångssyndrom och har svårt att röra saker osv.. :( Men som du säger, väldigt bra och skönt att Erik är förstående. Det är samma sak för mig, R vet ju om mina sjukdomar och hur det blir för mig. Han accepterar det, att jag är begränsad i mycket och inte klarar allt, att mitt mående sviktar as hell osv, men han försöker hjälpa så fort det går och är väldigt förstående. Så skönt!

#13 - MALIN:

Vad roligt med baskett! Det har jag nog aldrig spelat haha! Kram

#14 - Amanda%20Westberg:

Gud så kul med basket, det måste jag börja med oftare!

#15 - Linda:

Haha ja denna jäkla blåst, för övrigt assvårt att snurra bollen på fingret,fattar inte hur man gör*asG*
Svar: Ja synd att det inte kan hålla i sig bara det fördömda väder! Jisses vad det skall blåsa nuförtiden, det var bättre förr!

#16 - JoJo:

jag älskar din tröja, så snygg!! :D vi har haft regn typ hela dagen, så jäkla tråkigt. haha! hoppas att solen kommer tillbaka snart :P

#17 - Days by Johanna:

Låter som en härlig dag förutom getingar, förlusten och bollen i nyllet :)

#18 - Anita:

Mysigt! :D

svar; En del stress tyvärr som påverkar mig mer än jag vill erkänna... Kram

#19 - Denise:

Mysigt med picknick! :D

#20 - Alice:

Så gott ju! ^^ Haha, bara man lyckas på bilden så är resten historia! ;)

#21 - Veronica Pettersson :

Basket är kul!

Sv: Yes, jag älskar att gå på event! Första gången jag var på ett sådant här event med bara massa GRL PWR, love it!! Ja, hennes blogg är fantastisk. ♡ Kul att du också gillade den!

#22 - JUNITJEJ:

Så kul det är med basket!

Kommentera här
Upp