5 saker jag inte uppskattar överhuvudtaget

Jag är en artig, modig och lättsam person. Jag tycker väldigt mycket om väldigt mycket, i dubbel betydelse. Jag har åsikter om mycket OCH jag gillar mycket. Det allra mesta. Men eftersom jag har dessa personligheter så blir det väldigt tydligt när mina åsikter eller handlingar "går emot" dem. En modig är väl inte flygrädd? En artig bryr sig väl inte om sura människor eller personer som slänger upp mobilen på bordet på restaurangen? Hehehe, jo, ibland. Men självklart bara invärtes.

Här är en liten ocharmig lista på saker som jag inte uppskattar överhuvudtaget, trots att jag ju verkligen borde vara åtminstone okej med det. Men jag jobbar på det!
 
 
1. Att resa. 
 Kanske egentligen att flyga... jag får resfeber inför det med en hel del "tänk om". Under flygresan håller jag andan och lyssnar efter konstiga ljud och känner efter om jag inte är lite flygsjuk ändå. Så egentligen kanske jag mer avskyr mitt kontrollbehov än resandet.
 
2. När servicepersonal är sura.
 Det måste man få vara, de är bara människor. Men jag råkar ändå avsky det, och jag svarar alltid med att vara överdrivet trevlig och glättig tillbaka, för att typ visa "hur de borde bete sig". Detta tycks tyvärr reta gallfeber på dem.
 
3. Etikettsbrott.
Där etikett anbefalles ska fasen etikett följas. Jag tror att alla skulle må bra av att bläddra igenom Ribbings etikett, för det är nog enda sättet att lära sig (eftersom det är ett grovt etikettsbrott att påpeka etikettsbrott).
 
4. Party poopers.
MEN, jag vill inte att ni ska få fel intryck av mig. Punkten ovan gäller bara när det är i "etikettsituationer". Vid normala "hängsituationer" är det bäst att vara avslappnat glad och så, inte prata skit och klag och suck och sådant. 
 
5. När folk avväpnar med "yttrandefrihet" eller härskartekniker
Yttrandefrihet innebär nämligen inte fritt fram att föra fram åsikter om åsikterna i sig går emot t.ex. diskrimineringslagen eller innebär hets mot folkgrupp, förtal etc. Och härskartekniker är så fegt och svårt att bemöta. 
 
 
 
Har ni något som ni, med er personlighet, borde gilla men inte klarar av att uppskatta? Typ om du är sjukt social men ogillar att gå på fest och event eller om du är väldigt omhändertagande men ändå avskyr när folk ber om hjälp, haha.
|
#1 - Dixi Wonderland:

Håller så med dig på 2:an. Oavsett vad som skett så kan man inte ta med dåliga saker till jobbet. Det fungerar liksom inte speciellt inte om man tar ut det på kunderna.

#2 - Mirre Sweetwords:

Håller med dig, sur personal, det går bort, då vill man säga åt dem också

#3 - Isabella:

bra inlägg, håller med dig! Förutom den första, älskar att resa!

#4 - tess:

Vilka jäkla bra åsikter du har! Kan instämma på det där med servicepersonalen, gör exakt likadant hah!

#5 - Amanda%252525252525252520Westberg:

Jag själv är väldigt social av mig men jag haataar första stunden när man träffar nytt folk, haha!

Svar; Oj, inte trott att min bujo skulle vara något intressant. Men det kan jag kanske visa upp någon gång!

#6 - Amanda CL:

5 saker jag kan hålla med dig om till viss del ;)
Jag är en extremt social människa MEN avskyr att gå på fest och tillställningar (snodde rakt av där) men det är verkligen så!

#7 - Annie:

Kul inlägg och roligt att läsa! :)
Jag älskar att flyga dock var det ett tag sen nu .. ;)

Är det ok om jag gör nåt liknande hos mig ev? :)

#8 - MALIN:

Åh! Jag älskar att flyga! Kram

#9 - Ida:

Hatar att flyga! Är såå rädd och får panikångest! Det är hemskt!
Härskarteknik är fruktansvärt! Att trycka ner andra.

#10 - Bella:

Håller så med om servicepersonal! Finns inget värre än när dom ger ett dåligt bemötande.

#11 - Denise:

Sura eller för den delen sega och personal som helt och håller saknar energi är något som jag verkligen kan störa mig på..

#12 - birgitmaria:

Servicepersonal ska vara trevliga oavsett dåliga dagar - det är deras jobb ju! (är dock jättebra när eleverna är med - och man får visa på hur man inte ska göra)
Jag är ju tvilling, så jag ska ju vara supersocial, flexibel och allmänt virrig... ha ha... Men jag stortrivs att vara ensam (avskyr trängsel... blää) och jag tycker verkligen om att resa, MEN jag trivs ändå bäst hemma.

Kommentera här
Upp