En nystart i en ny kalender - med blockplanering

Jag köper alltid en mid-season-kalender. Det är så kul, det är som att själva sommaren blir en nyårsafton. Idag har jag fyllt i min kalender med en massa fina klistermärken, färger och citat. Jag är ju som bekant på semester (typ) och har därför inga jobbmöten att boka in, men jag har en massa annat kul att fylla i (mer om det senare... can't wait).
 
 
 Det känns inte pressande på något sätt att skriva upp ärenden - tvärtom. Det lugnar mig att se svart på vitt vad jag har att göra och inom vilken tidsram. Jag blockplanerar nu, eftersom det är enklare att låta bli att multitaska då. Och det jag inte hinner/inte klarar av inom mitt givna block får jag lov att släppa när blocket är över, bara lämna det och gå vidare och fortsätta en annan (inplanerad) gång. Rätt så nice system för mig!
|
#1 - Mia Forsberg:

Skönt att du har ett block som du skriver in saker som ska göras och planeringar :) Jag håller med dig om att det är lättare att se allt när det är nerskrivet, dock kan jag bli väldigt stressad av det då jag ser hur mycket grejer det ä att göra. Men egentligen kanske det inte är mycket/stora saker, men när jag är utmattad och har svårt för flera saker samma dag och gång så blir det stressande.. Men lika stressande och jobbigt är det om jag inte skriver upp för då blir hjärnan överhettad och jag glömmer allt jag ska göra. :( Så jag skriver upp på papper vad som behöver göras under varje vecka och sen skriver jag en siffra framför varje punkt för att göra prioritering. :)

Tack fina du för orden! <3 Ja det har varit/är väldigt tufft med myndighets-tjaffs nu, mycket prat med FK och skriva "överklagan" om sjukpenning, ligga på läkaren ang komplettering av intyg osv.. Men som du skrev, det är tur att jag har mamma, R och Diesel - de finns alltid där och stöttar :) <3

Hoppas du har en bra fredag!​​ <3

#2 - JUNITJEJ:

Kan man få se hur ett uppslag kan se ut i din kalender? Visst är det alltid kul med en ny kalender? Det känns som att starta på ny kula.

#3 - Amanda:

Så fin kalender<3

#4 - Bella:

Att planera är så hjälpsamt tycker jag

#5 - Mirre Sweetwords:

Härligt att det känns så

#6 - Daniella:

Jag föredrar kalenders som är fina på hyllan med, till hösten tänker jag beställa en frankie journal igen <3

Svar: det gör du rätt i, sååå snygg :D
Ljuva Julia

Kommentera här
Upp