Hjärnan har semester, men det hjälper ju inte när den redan är skadad

Igår var jag helt fruktansvärt slut. Jag sov flera timmar mitt på dagen, trots att det var strålande sol. Allt för att jag gjort en massa grejer de senaste dagarna - bland annat försökt läsa en bok. Och lyckats. Jag har läst sommarens första bok med ögonen. Tredje, om man räknar ljudböcker. Den boken jag läste kunde jag bara inte portionera, så jag läste tills jag fick så svår migrän att jag fick ta tralala-medicin och därmed slocknade på fucking fläcken. Trots att det var den klaraste, varmaste sommardag någonsin - typ.
 
På kvällen vaknade jag till liv och lagade Pad thai, lyckad sådan. Idag är det en ytterligare härlig dag och jag överväger att åka ut till stugan och bara vara lite. Utan bo, den här gången. Det vågar jag inte. För er som läser: boken är En jävla helg av Helen Zahavi och den är fantastisk och vedervärdig på samma gång. Den handlar om en kvinna som är utsatt av män, på olika sätt och som sedan en dag får nog och... hämnas. Den Bellan vill jag vara!
|
#1 - Sussi:

Jag läser bara böcker med ögonen. Ljudböcker har jag inte riktigt lärt mig tycka om än. Trist att du fick migrän efter din läsning..

#2 - Miss Baby Peaches:

Migrän är hemskt! Uscha!

#3 - Mirre Sweetwords:

Skönt att åka ut en sväng till stugan utan att stanna då, och är tillåtet att få sova extra när man inte är på topp

#4 - Ida:

Så fin du är!!

#5 - Kattis:

Hehe känner igen det där med att pressa hjärnan över gränsen ibland...men man lär sig mer och mer hur hårt man kan pressa!☺
Åh den boken måste jag läsa låter det som!😀

#6 - Alice Lindström:

Framsteg med boken men tråkigt att det "slutade så dåligt"! Hoppas du blir bättre väldigt snart, även om det tar tid!

#7 - Cornelia:

Det låter skönt att åka till en stuga :)

#8 - Denise:

Ta hand om dig ♥

#9 - Lilly:

Vad duktig du är på att skriva!

Just nu har jag en tävling på bloggen där du kan vinna ett egendesignat telefonskal eller skin till din dator, och det enda du behöver göra är att kommentera tävlingsinlägget med din mailadress så har du chans att vinna! Vore superroligt om du ville delta, kramis!!

#10 - Linda:

Fina du! Åh har ne ny bok, Häxan som jag får påbörja sen, tack för inspon!
Svar: a vad har dom inte gjort?! Så nu blir det en flytt för mig! Men det verkar som nu att bilderna skall följa med, så vi får verkligen hålla tummarna för det!!Åh kul skall in o läsa!

#11 - Dixi Wonderland:

Önskar att jag hade tid att läsa böcker. Har fortfarande inte läst ut boken från Lilly Collins som jag köpte i början av året :( xD

#12 - Bella:

Den boken låter otroligt spännande!

#13 - Pauline Hurtig:

så hemskt med migrän :(

#14 - Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG:

Vad mysigt med stuga! :)

#15 - Dani:

Skulle gärna vilja ha ditt recept på phad thaien! Beställer alltid det när vi äter ute :)

Svar: nu ligger länk till receptet på bloggen :D
Ljuva Julia

Kommentera här
Upp