Idag är Ruff Diamonds online på Facebook!

 
Vi brudar från Ruff Diamonds önskar er en sjukt bra sommar! Vi har just startat en facebooksida som jag gärna vill att ni följer. Varför? Jo, dels kommer ni ha förstahandsuppdateringar från oss, så om ni följer oss är det snabbare publicerat där än på bloglovin' och dels kommer vi göra det möjligt att själva posta tips och kommentarer! Följ nu för att hitta ett forum utanför plattformen liksom.

Ruff Diamonds drivs av något mer alternativa bloggare och vi promotar gärna ANDRA alternativare bloggare - men vi känner inte så många än. Så snälla, följ/gilla där så kan vi alla göra Ruff Diamonds till ett alternativt ställe att uppdatera varandra om politik och kläder, om nya frisyrer och jobb, om brädåkning och kendama... okej, det där sista kanske mest jag är intresserad av... men ni fattar!
 
 
Ni hittar vår nystartade facebooksida HÄR!

|
#1 - Joanna-Livet med psykisk ohälsa:

så kul

#2 - elin:

Åh ska kolla in den här Facebook sidan direkt!<3

#3 - Daniella:

Att byta från blogg esse kan ha varit det bästa jag har gjort i bloggväg, men kul att du trivs så bra där <3

#4 - Mirre Sweetwords:

Ohh så roligt, du är så värd att få uppmärksammas där =D

#5 - elin:

Hoppas du får en toppen bra kväll finis!<3

#6 - Asylmamma:

Åh vad kul! Det är så härligt med drivna tjejer👍🏻

#7 - Dixi Wonderland:

Va kul :D

#8 - Hanna:

Ja det är super tråkigt att de ska behöva vara så, men de blir säkert bättre sen som sagt. Har haft några riktigt dåliga dagar nu där jag får ont vetkligen överallt sen kanske de vänder och några bra dagar händer brukar va så då får man passa på innan de gör ont igen :/

#9 - Pauline Hurtig:

va kul :D

Kommentera här
Upp