Jungle rolls salad och alla som gjorde dagen värd att vistas i

Dagen har gått jättebra. För er som läste mina inlägg igår så är det ju lite av ett under att det ska ha gått så bra som det gjort idag. Jag har flera att tacka för det och det är vad jag ska göra nu, tacka och bocka för alla som hjälpte mig att göra dagen lycklig.

1. Lina.
Lina är min bästa vän och hon ringde för att promenera i morse. Jag kunde inte, vi bor 34 minuters buss från varandra och jag skulle till båsloppisen om 50 minuter. Så istället stannade hon med mig i luren dessa 50 minuter medan vi samtalade om ALLT. Och hon gjorde mig redo för dagen.

2. Försäkringskassan.
Jag fick ett efterlängtat svar från Försäkringskassan gällande en fråga som grumlat himlen ganska länge. Jag var så himla tacksam över att de hörde av sig så tidigt på dagen för att räta ut mina krokiga frågetecken. Särskilt som jag vet att de har många svåra samtal att göra och ändå blev jag prioriterad idag att få svar på min i jämförelse enkla fråga.

3. Erik.
Erik följde mig till båsloppisen för att hänga upp och göra fint i vårt bås. Folk har betett sig dåligt igen - rivit ner saker och lagt andras saker i mitt bås, samt stulit en gardinlängd (Whyyyyy!? vad ska man med EN gardinlängd till?). Och Erik lät mitt muttrande vara och hjälpte mig att hänga upp och ställa tillbaka och fixa till. 

4. Mamma.
När jag åkte hem från båsloppisen köpte jag ett gott bröd och lite Bärry och åkte till mamma och mormor. Mormor hann tyvärr åka därifrån innan jag hann dit. Jag frågade om morsan hade smör - hon svarade med att duka fram brie, salami, paprika och gurka (följ mig på instagram @ljuvajulia för att följa i realtid), samt trevliga konversationer. Jag fick dessutom blommor från hennes trädgård att ta hem till mina minivaser.
 
5. Fanny.
Fanny hann jag inte träffa, jag missade henne precis. Men hon bjöd in till att hälsa på imorgon och gav mig därför även ett kommande syfte. Som en bonus gick jag förbi en restaurang vid hennes jobb och fick med mig härlig mat från SEN Street Kitchen.

 
Har ni gjort något roligt idag? 
|
#1 - Linn%E9a:

Åh, både låter och ser ut som en bra dag... och dom där vårrullarna <3

#2 - Daniella:

åh, ser gott ut!

Svar: Ja det var underbart :D
Ljuva Julia

#3 - GoForFit:

Underbart med fina vänner i sitt liv <3 Vad är båsloppis dock? Och vaaaarför sabotera? Jag förstår mig inte på människor ibland... :I

#4 - Norahsmamma:

Jobbat och sedan myst med norah och min man.

#5 - Jennifer Queen:

Sååå gott 😊

Svar: ja kan bli upp mot 10 bilder per dag på insta, beror på vad vi gör 😊

#6 - Mirre Sweetwords:

Så gott det såg ut och så fina människor du har omkring dig =D

#7 - Jasmine:

Så fint inlägg, hoppas att personerna läser det :)
Min dag har varit kanon bra, umgåtts med en vän och våra barn. :D

#8 - Ida - foto & häst:

Så härligt att de har gått bra! Ser jättegott ut oxå :)

#9 - Ida Lindborg ♡:

men vad roligt!

#10 - ullie:

ja in o läs får du se :D

ja tack det går framåt men gud så ont när man går utan eller överanstränger som idag =( så ja en 1.5 veck till sa han ja måste väl lyda
kramizar

#11 - Ramona:

Härligt med så många goa människor omkring sig <3 Vi var och hälsade på hunden. Kajsa ska hon få heta och hon var underbar, svårt att lämna henne. Kram och njut av dagen :)

#12 - linda:

Det är helt underbart att du har så många fina vänner/familj/"mansvän, pojkvän, blivande" hehe vet inte vad jag ska kalla din käraste ;) som kan lyfta dig när du livet inte alltid är på topp <33

Här kommer lite kommentarskärlek också <33333

#13 - Pink Unicorn Metalhead:

Tack så mkt fina du :*
ååh vad härligt!! Låter som en riktigt bra dag full av fina människor. och vegetariska vårrullesalladen ser riktigt god ut :)
Själv blir det bara jobb idag för min del :P

#14 - Amanda%2520Westberg:

Vet inte varför men tyckte detta va ett jättehärligt inlägg!

#15 - Dixi Wonderland:

Skönt att dom ringde upp dig. Finns inget värre än att vänta :(

#16 - Matilda Berlin:

Guu så gott det såg ut! Och guu vad härligt att beskedet kommit =)) Kram <33

#17 - Frida%20G%20Svensson:

<3 <3 <3

Svar: <3 <3 <3 !!
Ljuva Julia

#18 - Sara Ekman:

Härligt att det gick bra! :)

#19 - Jeanette:

Vilket fint inlägg :)

Kommentera här
Upp