Med silversked i munnen och livet på ett guldfat

/Inlägget innehåller annonslänk från Jotex/
 
Jag vet att jag inte är ensam om att ha sämre aptit på sommaren. När det är varmt ute så är det som att hungern och inspirationen förändras. Jag vill ibland inte äta alls - tur att jag lever med en man som vill ha mat varje dag. Det blir enklare då. Och trots det här så håller jag alltid vikten under sommarmånaderna eftersom jag gärna dricker iskaffe, drinkar och äter ton med frukt. 

 
 
Det är egentligen inget dumt med frukt, va? Frukt är inte godis. Frukt är nyttigt. Men alltså, vilka sockerkickar jag får i blodet, det svajar som aldrig förr. Jag tror det är frukten i alla fall, men det kan lika gärna vara utmattningssyndromet som är inne i ett nytt skov liksom. Samma känsla som när blodsockret är för hågt och sedan för lågt. Kanske jag borde byta ut lite av frukten mot typ... en gurka eller något. 
 
Idag vaknade jag med förkylning och förhöjd temperatur. Skit också, på en så vacker sommardag...
|
#1 - Mikaela:

Så sant att inspiration och aptit ändras, på sommaren har jag mindre inspiration trots mer att göra och visa upp. Samma med aptiten, finns det inget färdigt att värma blir det knappt någon mat

#2 - Bella:

Krya på dig!

Svar: Tack <3
Ljuva Julia

#3 - Biggeros:

Det är ju typiskt att du har åkt på förkylning när det är fint väder ute😐Krya pp dig. Jag har inte någon direkt aptit när det är så hett. Frukt är alltid gott!!!

#4 - Emilia:

Frukt är som godast på sommaren, enligt mig hehe. Uschh tråkigt att bli sjuk på sommaren :(

#5 - Alva Berg:

Jobbigt med förkylning:( hoppas du blir bättre snart!<3 kram

#6 - Daniella:

roligt att du hittar samarbeten som passar bra in i bloggen!

#7 - Pauline Hurtig:

men snygga!!

#8 - Denise:

Jag är precis likadan och vill gärna inte äta mat när det är varmt. Speciellt inte varm mat. Helst skulle jag bara äta glass. Hela sommaren.

#9 - Gabriella :

Såå fina fat!! :D

#10 - JUNITJEJ:

Så fina fat!

#11 - Mirre Sweetwords:

Jag äter mycket frukt

Kommentera här
Upp