Pink lemonade like a boss!

Det blev en ganska bra dag igår, mitt i allt. Hela dagen mådde jag sååå tråkigt i skallen och det enda skälet att jag överhuvudtaget lämnade lägenheten var för att jag hade slut på toalettpapper. Men senare på kvällen umgicks jag med en kompis och vid tolvtiden cyklade jag ner på stan för att gå på krogen. De stängde tidigt eftersom det är onsdag, så det blev en kort visit, men hur som helst kul att träffa lite nya och nygamla människor. Det är väldigt olikt mig att dra iväg så sent på kvällen, men jag är glad att jag gjorde det.
 
Idag har jag lite sömnskuld, så jag piggar upp mig själv på alla tänkbara sätt. Jag dricker lemonad, tvättar (som skrivet, hehehehe...) och jag skriver. Jag skriver så det bara yr om det. Poesi och prosa och blogg. Shit, vad jag skriver. 
 
 
Skrivandet är terapeutiskt. Jag tror att det alltid har varit så för mig. Lemonad är inte sådär svintokigt heller. Tvätten är boring, men det doftar gött i alla fall. Allt som allt: bra gårdag och bra idagdag. 
|
#1 - Pauline Hurtig:

åh mums

#2 - Gabriella :

Åh så roligt att träffa nya människor!! :D

#3 - Emilia:

Roligt att gå ut ibland kan jag tänka mig,, bryta rutinerna lite :)

#4 - Amanda:

Mums så gott<3

#5 - Linda:

Åh ser supergott ut kanske en skvätt Havana Club i hade gjort susen;)
Svar: Men ja, fantastisk shopping..förutom..som du kan läsa nu i bloggen,hehe..Aperol är gott,sååå gott! Haha nej inte rosévin men lite bubblande cava och en skvätt soda och en apelsinklyfta sitter fint;)

#6 - Amanda:

Härligt att du haft bra dagar!! Håller med om att det är som terapi att skriva! Och lemonad lät och såg verkligen inte helt fel ut, mums! <3

#7 - Julia Persson:

Men gud ändå så gott!

#8 - ullie:

men skönt du Har tvättmsakin ändå ja är super lycklig nu efter 17 år utan egen .
japp utflykten va så mysig bilder finns nu in o kika kramiz

#9 - Dani:

Svar: Åhhhh vad spännande!! Jag mejlar min adress till dej direkt och jag har så mycket att berätta för dej med så jag skickar nog ett brev till dej den här helgen, vill inte vänta på ditt brev för det här <33 svarar på ditt brev när jag fått ditt, så du kan ju vänta tills båda mina brev ligger i din brevlåda tills du svarar på dom. Puss!

Svar: Okej, det ska jag göra, vill skriva genast men har bara fula papper, haha. Varning varning ;)
Ljuva Julia

#10 - Kattis:

Vad gott det såg ut med lemonad och härligt med skrivandet, det är verkligen skönt att skriva av sig!:)

#11 - linda:

Men gud så gott med lemonad!! Det såg dock nästan precis ut som en Aperol Spriz ;) hehe (fast med citron istället för apelsin) <3

#12 - Sanna:

Alltså Julia, stort stort stort grattis! Och fy fasiken vad bra du är. Jag känner en stolthetskänsla trots att vi aldrig träffats. Grymt av dig, och jag önskar dig verkligen all lycka!

Svar: TACK så väldigt :D
Ljuva Julia

#13 - Ida - foto & häst:

Ser gott ut! :)

#14 - Natalie:

Vad gott det ser ut!

#15 - Dixi Wonderland:

Det finns en otroligt god Lemonad som man köper i matbutiken. Det är fläder och rabarbersmak på den :D Den är i en glasflaska med kolsyra, galet god :D

#16 - Emelie:

Du kan verkligen knepet att krydda din vardag ♡ Kram och ha en fin helg!

#17 - Bella:

Pink lemonade är så gott!

#18 - Matilda Berlin:

GRATTIS till att du kom in fining!! Gissar att ett inlägg är på väg (längtar sååååå!)! Är så nyfiken på vad du har för planer! Heja dig bästaste <3333

#19 - GoForFit:

Den ser superfräsch ut! Och visst blir de där spontana tillfällena oftast väldigt trevliga :D

#20 - JoJo:

så gott och färscht! :D

#21 - Clara:

Oooh, hur gör du pink lemonade? :D

#22 - Jennifer:

Åh vad gott :D

#23 - Amanda%25252520Westberg:

Det dära såg jättegott ut!

#24 - Carolina Thoor:

Vad mysigt! Jag var också ute i onsdags fast med kollegor. Jätte trevligt :D

Sv; javisst :D

Okej. Aldrig hört talas om det förut. Brukar ha teven igång eller typ musik, podd eller någon serie/film på datorn. Men det där låter inte allt för dumt :) tack för tipset!

#25 - Jeanette:

Den där ser helt galet god ut :)

Kommentera här
Upp