Utflykt med picknick till 4H-gården

Igår började dagen med att inte alls tycka om något. Jag tror till och med att jag sa det när klockan ringde, att jag vill inte stiga upp för då börjar dagen. Och jag är inte morgontrött, jag var bara inte pepp på att ha så många timmar av elände inför mig. Peppad, va? PMS deluxe! Men jag, Erik, Lina, Truls och solskenet lyckades med gemensamma krafter vända på steken. Först: frukost på balkongen ackompanjerat av SMS-konversationer med Lina där vi bestämde att hälsa på djuren på 4H-gården. 
 
 
Jag och Erik packade fika i en liten frysbox, satte oss på cyklarna och ttrampade till gården som ligger ungefär 5 kilometer från hemmet enligt Runkeeper. Det är precis vid en sjö och en väldigt fin cykelled går längs sjöns "långsida" hela vägen. 
 

Lina och Truls hade lunchat eller fikat innan, så medan vi väntade på att de skulle dyka upp åt vi vid ett picknickbord. Det var så härligt väder och som ni vet, om ni läst min blogg under sommaren, är det inte ofta den här säsongen jag har haft tillfälle att njuta av den. 
 
Med en tugga kvar av lunchen blev vi fulltaliga och började då traska runt bland de olika djuren. Hönorna traskade runt över hela gården, tuppen satt uppe i ett fönster och spanade på sina pullor, grisarna badade gyttjebad (och de stank verkligen...) och kaninerna satt i stora burar och småsov. Finast var fåren och kalvarna i hagen, men eftersom man bara fick vara fem åt gången som gick in för att inte stressa djuren så blev det att jag och Erik stog på sidan och bara tittade istället för att mata och klappa som Linas yngsta son gjorde. 
 
 
Så det blev verkligen en riktigt bra dag. I morse hade jag glömt det dock och sa samma sak när klockan ringde: NEJ, JAG VILL INTE GÅ UPP, DÅ BLIR DAGEN SÅ LÅNG! Men även den här dagen har jag lyckats göra rätt trevlig med kaffe och kortspel på gården samt en massa podcast på balkongen. Och sol, en extra dag. Jag tackar för varje ekund.
|
#1 - Pauline Hurtig:

åh så mysigt, älskar att besöka djur!

#2 - Gabriella :

Åh såå härligt att äta utomhus!! :D

#3 - JUNITJEJ:

Vilken mysig utflykt!

#4 - Netti Starby:

Vilken mysig utflykt! :-D Kramis

#5 - Sussi:

Vilken härlig dag. Jag tar gärna sovmornar. Jag är morgontrött ;)

#6 - Cecilia:

Men vad roligt! :)

#7 - Amanda:

Ser så mysigt ut! :)

#8 - Kattis:

Så härligt att du/ni lyckas vända på dagarna och göra dem bra till slut...och att ni har fint väder som hjälper till!😀

sv: Återhämtningen går verkligen upp och ner men lovar att de så småningom fylls på med energi även för dig!😀

#9 - A W:

Ser riktigt hörligt ut!

#10 - Amanda%25252525252525252520Westberg:

Åh så härligt!!

#11 - Daniella:

Ditt brev kom idag <3<3 jag jobbar mellan 15-21 ikväll men jag ska sätta mej ner och svara på det i morgon. <3 får pengar runt den 30e så postar det då. kram!!

#12 - Alice:

Så härligt när man lyckas vända på dagen sådär, verkligen starkt, och ni verkade ju få det jättetrevligt! ^^

Kommentera här
Upp