Vad händer vecka 30?

Efter ett förslag från JUNITJEJEN tänkte jag visa veckouppslag ur min kalender. För er som läser från mobiltelefoner är det säkert lite svårt att se, men ni får gärna säga vad ni tycker om det här upplägget att visa veckans planer. Nu när ni läser är vi inne på tisdagen, men jag fotade bilden till det här inlägget under måndagen.
 
Under semester och sjukskrivning är det en väldigt, väldigt luftig planering som ni ser. Jag använder kalendern på liknande sätt när jag har jobb också, med påminnelser, bocksystem, tidsbestämd blockplanering och hjälpande klistermärken. Men då finns ofta även starttid och sluttid utsatta också. 
 
Den här veckan ägnade jag gårdagen åt en hel del bloggjobb och lite handling och promenad. Idag är det poesiverkstad som är dagens måste. Onsdag blir det bloggjobb igen och en till motionstur medan torsdagen ska ägnas åt att skriva roman. Fredag och lördag är inget speciellt planerat medan söndagen blir den något större veckostädningen. Ska ni göra något roligt i veckan? 
KikkiK, kalender | |
#1 - Kattis:

Kul upplägg!☺ jag har också rätt luftig planering nu för tiden (något jag lärde mig under min sjukskrivning). Så denna semestervecka har jag lite tid avsatt för läsning och bloggarbete. Tid för att skriva och lite träning och morgondagen blir en tvätt- och städdag. Mot slutet av veckan ska jag träffa en kompis för lunch och om vädret är med oss i helgen blir det en tur med båten!☺

#2 - Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Så kul att få se! Den här veckan kommer jag befinna mig i tre olika städer och ska på något sätt hinna jobba också så har ingen aning hur det ska gå till, haha! ;)

#3 - Sussi:

Vilket roligt sätt att använda kalendern på, som en liten scrapbook. Jag är trist och använder kalendern i telefonen, där är man betydligt mer begränsad vad man kan göra.

#4 - Cornelia:

Det ser ut som en bra vecka! Och roligt typ av inlägg, kanske snor framöver :)

#5 - Mirre Sweetwords:

Så snygg kalender och så snyggt du textar =D

Svar: TACK <3 <3
Ljuva Julia

#6 - Nimo:

Älskar upplägget! Det är väldigt roligt att se vad folk har för sig! Själv har jag träning imorgon och fotbollsmatch på torsdag. Sen är det bara att ta det lugnt resten av veckan!

#7 - JoJo:

hoppas att du får en bra vecka tjejen :)

#8 - Amanda:

Kul att du lägger upp veckans planer med en bild från kalendern :D Härliga planer du har! Mina planer är att träffa Linda, handla presenter, och ha barnkalas här hemma :) Kram

#9 - Bella:

Härlig vecka du har framför dig!

#10 - Daniella - 138 kg till 55 kg:

Förhoppningsvis får jag klart ditt brev den här veckan!!! Annars så ska jag jobba och träffa en manlig gammal bekant i morgon som jag inte sett på över ett år. Spännande!

Svar: Jag lade ditt brev på lådan idag :-D
Ljuva Julia

#11 - MALIN:

Jättekul med inlägg där du visar veckans planer! Kram

#12 - Matilda Berlin:

Men åhh vad kul att se! Har tyvärr inte så mycket mer panerat än jobb <3

#13 - Denise:

Älskar almanackor och planering :D

#14 - Amanda:

Så skönt med en luftig vecka<3

#15 - JUNITJEJ:

Så kul att se!!! Så fint du skriver! Jag vill gärna se fler sådana inlägg.

Kommentera här
Upp