Veckans positiva - v. 30

 
 
Att vi på Ruff Diamonds börjar komma igång med vår facebooksida - följ oss gärna där för förhandstittar på videos och inlägg, gilla, kommentera och så småningom, när vi öppnar upp ordentligt, kommer ni som bloggar själva kunna lämna tips direkt till oss. Bra, va!?
Jag fick mat från SEN Street Kitchen och det var gott som alltid. Den här gången testade jag Ssäm och broccoli medan Erik tog Jungle rolls salad. Nästa gång tror jag det blir Bangkok Time igen för den är så god!
Jag har varit på min favoritpub, Pub Rött, med Erik och Viktor. Två gånger till och med, vilket låter lite lodigt, men det är nära och gratis att gå in så... varför inte. 
Jag har köpt ett nytt vardagsrumsbord som delvis syns på bilden ovanför, men även på min Instagram som ni kan följa för att få "realtidsuppdatering" såhär i sommartider. 
På fredagen var jag först hos mig med Erik och Viktor för att se Napoleon Dynamite och förtära godsakerna på bilden längst upp. Förrsten, ser ni vilket monster till ölflaska!? Lika stor som en pava liksom!?!?
 
 
Vad har ni gjort för härligheter under vecka 30 mina damer och herrar?
 
SEN street kitchen, Umeå | |
#1 - Amanda W:

Bordet ser riktigt snyggt ut. Ser fram emot att se mer bilder på det!

Kram

#2 - Sandra SG:

kul läsning! :) ser väldigt gott ut på bilderna :D

#3 - Carro:

Så mycket härligt! Nja, inte än, nu sjunger vi mest Imse vimse spindel 😂

#4 - Kim :

Veckans positiva är att jag fått träffa min bästis och alla sköna tupplurar! 3 veckor tills bebis är här och jag har sovit så fort jag känt min trött! Det är guldvärt!!

Svar: Ja, sov när du behöver, särskilt såhär mot slutet så du kan använda all energi och alla föräldrars superkrafter vid förlossningen :D
Ljuva Julia

#5 - Netti Starby:

Vad kul att du har köpt nytt vardagsrumsbord och Facebooksidan måste jag kolla in! :-D Kramis

#6 - Amanda:

Aaaa den sista bilden på maten, hur gott? Vill haaa!!<3

#7 - Julia Persson:

Härligt!

#8 - Jessica Högberg:

Låter som en bra vecka, min har spenderats på Gotland!

#9 - Hanna:

Jag kör både online och i verklighet :)
men oftast brukar de bli online coachning eftersom de flesta inte bor i min stad :)
Är du sugen så kan du ju maila för lite info
Hannabeatrice@live.se

#10 - Bella:

Så roligt med facebooksidan!

#11 - Linda:

Guuuud så god maten ser ut, mums !

#12 - Anita:

Wow så gott allt ser ut..!! :D

#13 - Sussi:

Härligt att ha en favoritpub så nära. Det saknar jag lite här ute på landet. Det finns inget man bara kan ta sig lätt till. Eller jo förresten, 7 km bort ligger det faktiskt en pizzeria som har rättigheter. Man kan ju alltid cykla.. :)

#14 - Asylmamma:

Jag gillar verkligen veckans positiva👍🏻 Så kul att behöva tänka till lite själv också om bra saker med veckan... mina positiva är att jag har hunnit med att träffa släkt och vänner eftersom jag har haft semester😍 Börjar jobba idag, kroppen är pigg av chocken än så länge....

#15 - Camilla:

Åååh, Leffe Brune! 😍 Lätt en av mina favvisar. 😘

Svar: Helt klart lovely :D
Ljuva Julia

Kommentera här
Upp