5 onödiga fakta om mig

Jag blev utmanad av Netti att dela med mig av fem onödiga fakta om mig. HÄR kan ni läsa hennes svar. Själv tycker jag att all fakta om mig är högst nödvändig, jag är väldigt förtjust i mig själv, men här har jag listat några mindre nödvändiga grejer som jag tror att ni inte visste:

♦ Jag har aldrig glasögon på mig, trots att jag är i stort behov av dem. Jag har varit i behov av, och ägt, glasögon med rätt styrka i minst 10 år och aldrig använt dem kontinuerligt. Äsch, det stod mer text här förr, men det blev förstorat och liksom fel, så jag tar bort hela sista meningen istället.
 
♦ Jag använder ofta matlagningshandskar när jag lagar mat - inte så miljövänligt eftersom man måste byta och skänga handskar lika ofta som man skulle ha tvättat händerna om man körde utan, men viktigt utifrån mitt tvättvång som gör matlagning mycket besvärlig annars. 
 
♦ Jag minns alla mina lärare vid namn, samt alla lärarstudenter. Mest minnesvärd var en student på förskolan som lärde mig desserten "svarta vita kon" och låten "jag har en cykel, en cykel som är blank". Personen ifråga talade med dialekt, så i flera år trodde jag att texten gick "jag har en sickel" och sjöng den så.
 
♦  Jag smörar bröd - och allra viktigast: knäckebröd - på sidan av brödet som har hålen på sig. Erik är mycket bestämd om att det är fel sida, medan jag tror att hålen är där just för att påläggen ska "fastna" ordentligt. Var smörar ni?
 
♦  Jag hävdar bestämt att min favoritglass av pinnar och strutar är Svala. Än idag. Den togs ur GB:s sortiment 1994, vilket innebär att jag var max 5 år när jag sist åt den... Då och då skriver jag till dem och ber att ta in Svala igen, men de nekar ALLTID. Om jag någon gång blit berömd ska jag tvinga alla mina fans att skriva till GB vecka ut och vecka in och tjata om Svala, så de ser att det finns efterfrågan liksom! Någon där ute som minns GB:s Svala?
 
 
Visste ni dessa saker om mig? Var smörar ni ert bröd? Minns ni Svala? 
|
#1 - Sussi:

Det där med glasögonen känner jag igen mig i. Visserligen har inte jag några med styrka hemma men det är bara för att jag inte tagit mig till en optiker än. Tor jag varit i behov av glasögon minst 10 år men inte kommit mig för än...

Svala.. Den glassen kommer inte jag ens ihåg :)

#2 - Norahsmamma:

Roligt att läsa.))

#3 - Sarah:

hej allt bra

#4 - Heléna:

Så rolig lista och roligt att läsa dina 5 onödiga fakta :D Nej, jag kommer inte ihåg Svala, men Storstrut och Puckstång :D Googlade fram Svala, men har inget minne av att jag har ätit den ens. Min morfar jobbade GB när jag var liten så jag har haft en mycket bra glassuppväxt :D Jag smörar på samma sida om Erik låter det som ;) Nej, jag visste inte dessa saker :D Kramar härliga du <333

#5 - MALIN:

Haha sååååå underbart inlägg! Du är så härlig! Kram

#6 - Jennifer Queen:

Härlig lista :D

#7 - j:

Later som att du har ett bra minne!!

#8 - Mia Forsberg:

SÅ kul att läsa dessa inlägg för då tar man ofta upp sånt som läsarna inte visste :) Jag visste tillexempel inte att du smörar brödet på "fel" sida (där håller jag med Erik ;)). Alltid kul att få veta saker.

Ja det är så himla skoj att mamma flyttat hit nu! :D GIssa om jag är glad! Dock har hon ju sinnessjukt mycket saker så det är en hel del att packa upp, haha. Men just nu är jag i en manisk period igen pga medicinupptrappningen igår, så då går det ju riktigt bra eftersom jag är full av energi, haha ;p

#9 - Mirre - Sweetwords:

Jag smörar brödet som Erik ;)

#10 - Kattis:

Nope allt detta hade jag inte riktigt koll på så väldigt rolig läsning. Jag smörar brödet på samma sida som...om det inte är meningen att pålägget ska fastna ordentligt så förstår jag inte ens vitsen med den håliga sidan. Tycker du kan hälsa Erik att han har fel i detta fall!😉
Svalan var jag tvungen att googla och tror faktiskt inte jag någonsin smakat den....

#11 - Annette:

Jag måste tyvärr säga att du smörar på fel sida. ;)
Svala minns jag. Den var perfektion på alla sätt och ååååååh vad jag blev ledsen när den togs bort. Det har inte dykt upp något liknande heller... Folk begriper sig inre på bra glass. :)

Svar: Jag är så glad att NÅGON minns svala. Det var en så god glass, och jag håller med om att ingen av efterföljarna har liknat den.
Ljuva Julia

#12 - Dixi Wonderland:

Har ingen aning om vad det är för glass xD

#13 - Matilda Berlin:

Det är ju helt klart Erik som har fel! Det är klart att hålen är till för att smöret ska fastna! Vad skulle dom annars va till liksom?? Är HELT med dig <33

Svar: THANK YOU!
Ljuva Julia

#14 - linda:

Haha vadå fel sida?! Du använder RÄTT sida, sådeså! Såklart man ska smöra på stora hålen :p (Även om jag sällan använder smör)

#15 - Bella:

Älskar det där med glassen haha, helt rätt att tjata! ;)

#16 - JUNITJEJ:

Nu har jag antagit utmaningen. Hoppas det var ok att jag lånade textbilden. Säg till annars, så tar jag bort den.

Svar: Gud, ja, det är bara att använda textbilderna, jag gör dem i photoshop så de är inte skrivskyddade eller kopieringsskyddade på något vis! Ska genast in och läsa :D
Ljuva Julia

#17 - Ida:

åh jag får nog hålla med Erik där haha! Fast jag knappt använder smör! =)

#18 - LIL BABUSTYLE - Vem sa att man inte kan läsa tankar? :

Jag använder heller aldrig mina glasögon. Haha.

#19 - Netti Starby:

Vad kul att du är med i utmaningen och jag smörar också där hålen finns! :-D Kramis

#20 - Amanda:

Super roligt inlägg!! Haha jag är tvärt om smörar där hålen inte är det är rätt sida tycker jag! x)

#21 - Alice Lindström:

Vilket roligt inlägg! Jag älskar såna här :))

#22 - Days by Johanna:

Jag tar med smör på samma sida som du :) Men glassen kommer jag inte ihåg. Inte till namnet i alla fall =)

#23 - Louise:

Haha jag smörar på samma sida som dig har alltid trott de är rätt ^^

Svala minns ja inte dock:O Men var ju bara 2 år när dom slutade säljas ^^

#24 - Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG:

Haha, älskar denna utmaningen! :) Vet dock inte vad jag hade skrivit om, men sjukt kul att läsa! :)

Kommentera här
Upp