Inredningsutmaning: allt om mitt hem

Jag har blivit inredningsutmanad av Linda - med frågor ur hem och hus får ni alltså lära känna Müller-mansion lite bättre. 
 
 Favoritpryl i hemmet just nu: Min kaffebryggare tror jag, som äntligen levererar hett kaffe. Och snabbt, dessutom. Vår gamla var sjukt seg och besvärlig så de här är verkligen ett steg i rätt riktning.
 
Här får jag bäst inredningsinspiration: Gossip Girl! Varje lägenhet, hotellrum, loft... det är så vacker konst och vackra möbler och inredningsdetaljer. Och tumblr.
 
Min favoritmöbel: Min DUX-fåtölj som jag köpte för en herrans massa år sedan, som vid det här laget är så mjuk att man liksom kan sjunka djupt ner i den.
 
När väcktes mitt intresse för inredning? Lite intresserad började jag nog bli så fort jag flyttade hemifrån, ett par månader efter jag fyllde 18 år, men det större intresset kom först när jag flyttade hem ifrån Jokkmokk 2015.
 
Mitt senaste köp i inredningväg: Jag har absolut ingen aning... det har varit knapert på den ekonomiska fronten, med mig sjukskriven och Erik som just jobbar halvtid. 

Bästa inredningsbutik: Myrorna eller annan second hand-butik. Det är en hel del i mitt hem som kommer från loppis och second hand. 

Något jag behöver: En ny bostad. I den skulle jag helst inreda maffigt med jordiga färger, tyg på väggarna, och en four-poster-säng. 

The big no no enligt mig: Att ha TV:n på väggen. Mest för att det gör mig så nervös, men också för att TV-bänkar ser så ensamma ut om ingen TV står där...

Vilken blomma gillar jag mest? Jag är inte så värst förtjust i blommor. I hemmet föredrar jag gröna växter och örter och typ träd. Ute i skogen har jag alltid varit förtjust i Linnaea Borealis.

Om jag fick köpa precis vad jag ville köpa: Ett radhus, eller ännu hellre ett parhus! Till det skulle jag behöva vacker konst och gärna en del vråliga statyer också!

Hur ser det ut hemma hos mig? Hos mig ser det helt normalt ut. Vi har mest vita och grå möbler, mest vita och grå tapeter, massor av lurviga mattor och fluffiga sittplatser, böcker längs väggarna och spritflaskor på serveringsvagnen. Det enda som är lite annorlunda är väl att vi har svarta tapeter i sovrummet och att vi har tvättmaskinen i köket. 

Vad skulle jag helst vilja rusta upp? Jag vill inte bo där jag bor. Men hade jag varit tvungen att bo kvar så länge att något ska rustas upp så hade jag nog valt tapeter och golv i vardagsrummet. Och gärna byta spis, kyl och frys. Eller alltså, byta allt helst! Det är så mycket hål och så gamla tapeter och så fula golv... 
 
 
Jag vet inte vilka av mina läsare som gillar inredning, så alla som vill: känn er utmanade, det här inlägget är ert att stjäla och förändra. Så mycket ni vill!
Blogglista, Georg Jensen, Inredning, Lista | |
#1 - madelein.se:

Jag älskar loppis, mitt hem är en salig blandning av gammalt och nytt mest gammalt.
Ah kan tänka mig att handleden åkt på törnar med brädåkningen.

#2 - Celine:

Gossip Girl har verkligen en hel del galen inredning!

#3 - Amanda:

Så himla kul att läsa, kanske stjäl det någon gång men länkar dig såklart <3

#4 - elin stridh:

du satsade på vitamin e serien :D

åh tack hoppas du vill kika in i butiken :) och sprida rean vidare <3

#5 - Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Så kul att få läsa! Älskar att fynda inredning på loppisar :)

#6 - Bella:

Så kul att läsa!

#7 - Pauline Hurtig:

åh vad kul att läsa och se :D

#8 - Mia Forsberg:

Åh vad kul att läsa denna lista! :D Jag kanske tar och snor den och gör den i framtiden nångång. Jag gillar ju att göra listor och utmaningar :)

Ja det var verkligen en bra start på morgonen! :) Men låter som att du/ni också hade en bra och mysig morgon. Så skönt när man kan somna om sådär.

Hoppas du har en bra torsdagskväll!

#9 - Linda:

Åh kul att du gjorde utmaningen! Bra svar! Haha det med kaffebryggaren alltså, jag döör ;)

Kommentera här
Upp