Veckans downs and ups - v. 22

 
 
 Dynamiska IP-adresser. Det spelar liksom ingen roll att jag blockerar IP-nummer hos människor som beter sig ohövligt om deras sista siffror förändras vareviga dag.
 
 Micromat. Oj, så mycket micromat jag har fått i mig under den här utmattningen, just för att hjärnan säger emot att ställa mig och laga. Och det är ju totalt djävla vidrigt! Salt, slemmigt, hårt, inte välkryddat och ja, micrat...  Men nu kommer det ske stora förändringar där, var så säker, nu blir matlagningen återhämtningen igen - en välbehövlig sådan!
 
 
 
 Nya säsongen av My dad wrote a porno inleddes i onsdags. Det är världens roligaste podcast och verkligen beroendeframkallande. Jag skrattar högt när jag lyssnar, oavsett var jag befinner mig. 
 
 Välfärdssamhället. TACK för att jag fått betala skatt varje år sedan jag blev löntagare. TACK för att jag har fått betala tillbaka vissa år då jag skattat felaktigt. TACK för att skatten används som skyddsnät när personer far illa eller mår dåligt (obs, det här är inget debattinlägg, så starta ingen sådan i mitt kommentarsfält, detta är min åsikt).
 
 
 
Har ni några härliga ups i veckan?
|
#1 - Jennifer Queen:

Härlig lista :D
Min största Up är att jag har börjat jobba igen :D

#2 - Moa:

Ska lyssna på den podden :)

#3 - elin stridh:

haha ja jag vet, typ en mogen doft men ändå nu med en uppfräschad fruktighet :D

#4 - MALIN:

Fint att du ser skatten som en positiv grej! Det är det många som inte gör haha! Kram

#5 - Netti Starby:

Vad tråkigt med IP-adresserna och jag har också fått konstiga kommentarer på senaste tiden. Kanske är samma person som kommenterar hos dig? Kramis

Svar: Ja, en av dem är det, vilket syns på hans felaktiga användande av skiljetecken när han skriver, men de kommentarerna raderar jag bara så är det bra med det. Nu har jag ett par olika IP-adresser från Umeå som verkligen sågar vid fotknölarna. Suck.
Ljuva Julia

#6 - Linda:

Massa härliga ups denna veckan!
Svar: Åh du bor ju på fel sida landet jue ;);)

#7 - CArro:

Hihi ja, jag har aldrig köpt något där men går in där ibland och varje gång undrar jag varför. Jag hittar aldrig något fint och priserna är inte direkt billigare än HM/Gina men borde vara med tanke på hur de ser ut... 😉 härligt med podcasts man skrattar åt :)

#8 - Heléna:

Älskar bilden på er - ni är så himla fina!!! <333
Har ju varit sjuk i princip hela veckan, men eftersom jag väljer att se möjligheterna istället för hindren (även att det är svårt ibland...) så har jag absolut haft härliga ups den här veckan :D Jag har frossat i glass, plockgodis och nötmix <333 Jag har hunnit att se massor på Netflix och slappat i min sköna soffa min älskade katten <333 Riktigt ups är också att Calle kom hit med en stor bukett med vackra rosor och apelsin daim till mig bara för att muntra upp sjuklingen <333 Kramar <333

#9 - Bea:

Men det finns ju dock en god färdigmat! Har du provat Felix vegetariska Chipotle chili? Jag tycker den smakar som hemlagat :)

Svar: Det har jag inte gjort, är den i frysdisk eller kyldisk? :-D åh, jag gillar viss färdigmat, Abbas ena soppa och en fiskgratäng och lite annat, men det är just nu motbjudande för att jag misstänker att jag valt fel rätter och för många gånger ;-P
Ljuva Julia

#10 - Josse:

Ups var helt klart denna helg med yran! :)

#11 - Erika:

Så konstigt med ip-adresserna och att det bara kan ändras så på sista siffrorna :o

#12 - Annette:

Jag fattar inte hur man kan ha något ohövligt att säga om din blogg ärligt talat. Synd att du tvingas ta emot sådant. :(
Veckans ups här: katter, nattlig promenad och långledigt.

Svar: Vad fint sagt av dig! :) jag håller oftast inte med om deras kommentarer, så jag raderar dem bara. Men det är klart att det är roligare att läsa saker som är positiva eller konstruktiva än ohövliga, det tror jag alla bloggare tycker :) ååååh nattpromenad låter ju underbart!!
Ljuva Julia

#13 - Bella:

Det där med IP-adresserna måste vara fruktansvärt irriterande. Tyvärr är det väldigt, väldigt enkelt att fejka en felaktig IP-adress.

#14 - Days by Johanna:

Hihi kika in hos mig, du har en supries där!

http://daysbyjohanna.se/2017/june/name-your-vagina.html#comment

#15 - Gabriella :

Åh så härliga ups!!

#16 - Bea:

I frysdisken :)

Svar: Jag ska testa den :D
Ljuva Julia

Kommentera här
Upp