Fem saker jag inte skulle klara mig utan

Med inspiration från Kimnars härliga inlägg som ni kan hitta HÄR. Nu får jag förtydliga att det är en lista som är förenklad, om någon tog ifrån mig dessa ting skulle jag inte precis tvärt självdö. Men för mig hade de fem saker jag nämner nedanför utgjort en stor förlust och förmodligen förändrat mitt dagliga liv och lust en hel del. 
 
1. Blogg/dagbok.
Jag skriver dagbok varje dag i en olinjerad A4-dagbok av märket PaperStyle och har gjort det i så gott som hela mitt liv. Böckerna agerar även inredningsdetalj eftersom de är stora, enfärgade och klädd i vävt tyg. Dessutom har jag skrivit blogg i princip varje dag sedan mars 2010. Utan att få utlopp i skrift tvivlar jag på att jag skulle fungera.
 
 
2. Kaffe.
Jag har druckit kaffe varje dag sedan år 8 i skolan, då jag blev vald att vara del i styrelsen för skolans kafeteria. Nu är det kört. Jag tycker att det är gott, jag tycker att det är lättillgängligt, jag tycker att det är socialt och dessutom är ju koffein vanebildande så... jag vill ha kaffe i mitt liv.
 
Obs. Om såhär mycket läppstift fastnar på kaffekoppen är det ett dåligt läppstift...
 
3. Kalender.
Även innan jag brände säkringen i hjärnan var jag noga med att skriva upp alla göromål, adresser, möten etc. i en kalender. Allra helst ska det vara en fysisk kalender som jag kan färgkoda och dekorera och göra personlig. Står det inte i kalendern finns stor risk att jag inte kommer minnas det innan dygnets slut. Jag är välorganiserad för att jag måste vara välorganiserad.
 
 
4. Fortskaffningsmedel.
Jag har en gammal knäskada och kan inte gå långa sträckor på hårt underlag utan att halvt duka under. En cykel, spark, skateboard, bil, moped, buss etc. är därför ett måste om jag inte ska bli innesittare. Och vem vill vara innesittare liksom!?
 
 
5. Tights.
Jag hatar byxor i största allmänhet. Vissa kvinnor byter till sport-bh när de kommer hem från jobbet och hänger av sig jackan. Jag hänger av mig byxorna. Så ofta jag kan har jag inte byxor överhuvudtaget. Tights har jag året om, men på sommaren tar jag gärna bara klänning, kjol eller shorts. Byxor med knapp och dragkedja däremot... not my thing. 
 
 
Vilka saker skulle inte ni klara er utan? 
|
#1 - C:S:

Kul inlägg :)
Skulle nog inte klara mig utan visakortet, mobil typ

#2 - Heléna:

Jag skulle inte klara mig utan kaffe, god mat, blommor, bubbelvatten och min dator :D Kramar <333

#3 - paralyserad :

Kaffe och skrivande håller jag verkligen med om!

#4 - Mirre:

När det gäller materiella ting är det mobilen,bloggen/datorn, cykeln & sängen haha

#5 - Netti Starby:

Bra svar till Rickard av dig! Jag kan inte heller leva utan bloggen och kaffe! :-D Kramis

#6 - Lina:

Kan verkligen känna igenkänningsfaktor på den! Kaffe och bloggen (och nyhetsmorgon i bakgrunden) det är livets liv!

#7 - Celine:

Behöver också alltid skriva av mig för att bli av med alla känslor och liknande!

#8 - Emelie:

Åhh kaffe!! ♡ och såklart kalender, framförallt den. :) Tack för din kommentar om mitt senaste inlägg. Jag har utmanat dig i att göra en topp-kropp-lista. Kika i min blogg. Ha en fin kväll ♡

#9 - Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG:

Blogg och kalender skulle inte jag heller kunna klara mig utan! :) Så bra inlägg!

#10 - Days by Johanna:

Skulle inte klara mig utan bloggen, har försökt sluta ibland, men kommer alltid tillbaka till det för man saknar det, så nu är dte slut med sluta. Det är bara "kraven" på mig själv jag ändrat. att bloggen är en hobby, jag bloggar när jag vill och har lust :)

Bilen skulle jag inte heller klara mig utan och mobilen mest för jag förevigar allt med den. Coca cola skulle jag nog inte heller vilja vara utan.


Tack snälla du <3 för din fina kommentar hos mig. Du är med en god bloggvän. Alltid kul och komma in här och läsa och du är flitig på att kommentera! <3

#11 - elin:

Sv: Mums så gott med Snapple! nej jag jobbar faktiskt hela torsdagen , är du ledig?<3

#12 - Alice Lindström:

Vilket smart och roligt inlägg!
förstå måste jag bara le lite åt kommentar #1, eller egentligen dit svar. Kommentaren var ganska, eehhh ogenomtänkt, men ditt svar. KLOCKRENT.

Några saker som jag inte klara mig utan är, precis som du, bloggen. Jag har också skrivit varje dag i fleraflera år och det skulle kännas konstigt om jag slutade. Andra saker är min mobil, TV-serier, te och yogapants.

#13 - Heléna:

Kikar in här igen för att berätta att jag har en återblick bland mina Veckans Blogg inlägg idag och du är med där <333 Kramar finaste Julia

Svar: Men vad roligt, ska genast kika in :D
Ljuva Julia

#14 - Jennifer Queen:

1-3 hade jag inte heller klarat mig utan :P

#15 - MALIN:

Svar: Vi kanske skulle kunna köra det tillsammans någon gång? Kram

#16 - Louise:

Hur kunde du missa mat, dryck och sex? :O Fy !! Haha nej förlåt va bara tvungen! :)

Jag skulle definitivt inte klara mig utan min bil eller kaffe :)

#17 - Carro:

Kalender är med på min lista med, ett måste för att hålla koll på allt :)

#18 - Kimnar - varken känd eller rolig:

Så kul att du gjorde din egen tolkning av min lista! Skulle verkligen också haft med tights på min lista. Har även jag som rutin att byxorna åker av så fort jag kommer hem :)

#19 - Dixi Wonderland:

Jag måste ha 2 koppar kaffe varje dag. Annars kommer abstinensen :(

#20 - Ellie:

Kaffe kan jag inte vara utan, måste ha kaffe! Dock var jag väldigt sen med att börja dricka kaffe. Det var bara ett par år sen jag började och sen dess är jag fast :)

#21 - Kattis:

Rolig läsning, för egen del så skulle jag bli väldigt ledsen om jag inte hade min kamera, min kalender, hårspray, choklad och mjukiskläder!☺

#22 - Pink Unicorn Metalhead:

haha tack :D
Kul lista! Jag älksar ockås att skriva och blogga. Har däremot inte skrivit dagbok på ett tag... inte sen jag flyttade ihop med min pojkvän men jag är sugen på att skaffa en:)

#23 - Emelie JS:

Vilket roligt inlägg! ;-)

#24 - Mikaela:

Skulle inte heller överleva utan kaffe eller en kalender :P

#25 - Netti Starby:

Jag har nämt dig i min blogg för att jag är så glad över att du ligger 1:a på topplistan! <3 Kramis

Svar: Kram och såå mycket tack ❤️❤️❤️
Ljuva Julia

#26 - Carro:

kul inlägg :D

#27 - Jasmine:

Kul att få ta del av din lista! Jag kan uppleva att jag har liknande behov, framför allt att skriva dagligen samt en kalender i papper.
Kram

Svar: Papperskalender är sååååå kul också :D
Ljuva Julia

Kommentera här
Upp