Kaffets betydelse

Det är synd att det här ser otäckt ut, men för mig som gillar ProPud var det här en pang-brunch. Chokladkräm med skivad banan, svart hett kaffe och ett glas porlande. Nu när mycket är tungt måste man göra det bästa av dagarna och en lång brunch innan en promenad med jycken är sannerligen just det. Lovely. 
 
 
Det viktigaste i en riktigt bra brunch är ett bra kaffe. Jag och Erik köpte nyss en ny bryggare som gör hett kaffe där man kan välja hur snabbt man vill att vattnet ska rinna igenom: snabbt för milt kaffe och så två varianter av långsammare så att det blir riktigt svart och aromatiskt. Nästa gång blir det en Moccamaster, för om man har kaffe som enda last så ska det vara riktigt gott sådant!
|
#1 - Amanda:

Åh kaffe är verkligen ett måste på morgonen, finns inget bättre <3

#2 - Netti Starby:

Vad härligt med gott kaffe och visst är det viktigt! <3 Kramis

#3 - elin:

Sv: Men det är mysigt och härligt det med! Hoppas du får en toppen bra dag och mums så gott det där såg ut!<3

#4 - Hanna Karlsson:

Propud är ju jättegott. Särskilt den kombinationen med banan. En klick vispad grädde med och det smakar precis som chokladpudding. :-)

#5 - Alice Lindström:

Vad roligt med en ny bryggare! Det såg mer ut som en efterrätt än brunch tycker jag ^^

#6 - paralyserad:

Vad gäller kaffe har jag själv blivit frälst av presskanna! Tycker det blir allra godast, enkelt att anpassa styrka och tycker det är himla smidigt att använda!

#7 - Louise:

ÅHHH Jag måste testa med banan i ! :D

#8 - Bella:

Men åh vad gott!

http://nouw.com/bellss

#9 - mittgodastefinaste:

Håller med!! Bästa vardagslyxen är riktigt gott kaffe!

Kram Jenny

#10 - Carro:

Härligt med en ny bryggare och tråkigt med regn. Hoppas solen kommer tillbaks snart :)

#11 - Johanna Utterberg:

Vad smarrigt och ja, kaffet är verkligen viktigt att det är gott!! :D Speciellt den där första morgonkoppen, den är otroligt viktig! :)

#12 - ems:

Ser riktigt gott ut! :)

#13 - Gabriella :

Åh så gott!! :D

#14 - Matilda Berlin:

Det där såg ju löjligt gott ut! SÅ enkelt och verklige sååå gott =))

#15 - Mirre - Sweetwords:

Härligt med ny bryggare, skaffa vi också för ett tag sedan, gott det där såg ut

#16 - Erika:

Åh härligt när man kan sitta och äta något man tycker sådär extra mycket om :)

#17 - Bambi:

Jag har en rosa bryggare i skranglig plast från Clas Ohlsson xD but it makes my coffee just right haha. Men du har rätt. En kaffebryggare är fan något som är värt att lägga pengar på

#18 - Pauline Hurtig:

jag är ju ingen kaffedrickare men det andra såg supergott ut

#19 - Mia Forsberg:

Men mums!! Jag älskar propud, särskilt chokladsmaken. Har du provat den nya, chokladboll? Riktigt god! Åt den senast iförrgår med skivad banan och jordgubbar, yum! Å kaffe, ja det är livets dryck! :D Skulle inte klara mig utan det.

Ja fy fasen, det är inte lätt just nu med allt kring läkarintyget och FK.. :( Känns ju skit att inte få nå mer sjukpenning och att jag måste ut i jobb trots att jag är sjuk och har kvar så mycket besvär.. Idag har jag suttit 3h och skrivit ett dokument om synpunkter på FK's övervägande att inte ge mig mer sjukpenning pga läkarintyget.. Inte det lättaste att göra då jag har 0 koncentration och sååå svårt att fokusera.. Man måste liksom kämpa för att visa sin sjukdom, så hemskt! Dessa gånger önskar man att det handlade om en fysisk sjukdom, då hade det varit så mycket lättare när man ser vad som är hindret och besvär.. :( Jag hoppas verkligen att jag får tid till en ny läkare innan FK vill ha in synpunkterna 12/6.. Pratat med psyk men de kunde inte garantera att jag hinner få tid innan, känns som de inte bryr sig.. :(

#20 - Yasmine:

Livet är för kort för att nöja sig med bara halvdant kaffe!

#21 - elin stridh:

åh vill ha en moccis :D

svart kaffe är bäst :D

Kommentera här
Upp