Mer Glitter och tjusigt hår

/Inlägget innehåller annonslänkar/
 
Jag är så himla nöjd med den frisyr jag fick när jag var på Avion senast. Färgen, lockarna och den uppsprayade volymen. Patricia och Fanny hjälpte mig både med skapelsen och att välja ut smycken. Planetsmyckena är mina absoluta favoriter och förutom glömskan så lär jag bära dem dag ut och dag in. Jag har inte så många skäl att klä upp mig nu, men jag ska göra det i alla fall. Jag ska göra allt jag brukade älska. 
 
 
 
Nu är jag dock redo för sommar, för visst är det extra snyggt med guldfärgade smycken när också huden blir lite extra gyllene? Dessutom är ju handlederna täckta med ärmar från tjocktröjor nuförtiden. Jag vill ju visa upp mina godsaker - skulle inte ni göra samma sak om ni köpt något ni är riktigt nöjd med? Statement-smycken måste synas för att vara just statement-smycken!
|
#1 - Yohanna af Skovde:

Jodå, såklart! Jag ska göra en riktigt maffig statmentring snart (mer om det sen) :) Men, till mitt ärende - fan så fin du är. Ogillar att ge ytliga komplimanger för det finns mer bakom en människa än så, men du bär uppe ungefär allt så himla snygg och på ett eget sätt!

#2 - Gabriella :

Fiiina du!!

#3 - Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG:

Du är verkligen så vacker!! :)

#4 - Heléna:

Så fina bilder på dig Julia! Jättesnygg i håret <333 Kram

#5 - Netti Starby:

Åh vad fint och frisyren och färgen passar dig jättebra! <3 Kramis

#6 - Katta:

Så fint!

#7 - elin:

Du är så fin!<3

#8 - Johanna Utterberg:

Du ska absolut göra det du älskar! :D och klart man vill bära sina nya snygga smycken jämt och ständigt, dom klär dig verkligen och jag tycker att örhängena på bild2 matchar hela dig, dina ögon och håret så jäkla bra!! :)

#9 - Mirre - Sweetwords:

Du är fint smyckad i håret och likaväl fina smycken =D

#10 - NICOLE:

Förstår att du blev nöjd - det blev ju superbra! =)

#11 - MALIN:

Älskar din frisyr med hårbandet! Kram

#12 - Jenny:

åh så fin du är :)

#13 - ullie:

super fint!
ja det är tur att man gillar olika eller hur hi hi
önskar dej en fin start på nya veckan kramiz

#14 - Rickard:

Som jag sagt tidigare,de är duktiga där men du är dessutom en söt tjej så det är inte enbart deras förtjänst.Det är bra att du försöker vara aktiv i allt elände.Slappna av från krav,låt nystanet rulla av sig själv så skall du få se att saker ordnar sig.Fin ny vecka till dig!

#15 - Carro:

Jättefint! Man fick sirap till pannkakorna, men som sagt jag hade gärna haft grädde och sylt till med 😬

#16 - Bella:

Så fin frisyr!

http://nouw.com/bellss

#17 - linda:

Det är riktigt snyggt!! :-D

#18 - Pink Unicorn Metalhead:

Ja det var riktigt kul :)
Supersnygg frilla!!! Förstår att du är nöjd <3

#19 - Louise:

Du är verkligen super fin! :)

#20 - Jennifer Queen:

Jätte fin :)

#21 - Dixi Wonderland:

Vet du med Roise Hardy är? Om inte så googla henne för hon tar helt magiska foton men anledningen till varför jag nämner henne är för att hon har samma sjukdom som du har gällande håret. Som du kan se på hennes bilder har hon jätte långt vackert hår och hon sa att när hon slutade stressa så fick hon tillbaka håret.

Nu kanske det finns olika versioner va denna sjukdomen, är tyvärr inte insatt så jag vill inte trampa dig eller någon annan på tårna men tänkte att du kanske kunde googla hennes namn + sjukdomen för att få mer information om vad som hjälpte henne för det kanske kan hjälpa dig också :)

Du är jätte fin med eller utan hår, hoppas inte du tar illa upp att jag skriver detta men du var den enda personen jag visste om som hade detta och när jag fick veta att hon också har det så tänkte jag bara att hon kanske har något tips som kan hjälpa dig också :)

#22 - Åsa:

Va fin du är !

Svar: Tack så mycket <3
Ljuva Julia

Kommentera här
Upp