Veckans downs and ups - v. 21

 
 Okej, samma som alltid: jag är ännu sjuk och det närmar sig betygssättning och jag har haft sådan panik. Min fantastiska chef har hjälpt mig och lugnat mig nu, men innan dess var det totalt fucking mayhem. 
 
 Jag har uppenbarligen varit oerhört drabbad av allergi och därmed haft svårt att sova, vakna och andas - mer än normalt alltså. Men jag ryckte ju upp mig från det också.
 
 Allt jag vill, varje dag, vecka och månad, är att få en ny lägenhet. Och ändå bor jag kvar i det här råtthålet och lägenheterna går till personer som har bostadskö sedan 2009. Jag har från 2015.
 
 
 Att mamma, pappa och storasyster kom hem från Rhodos så jag slapp leva på heltid med en hund som gör mig ansinnigt allergisk och så att jag får krama om dem riktigt ordentligt igen.
 
 Den finaste, finaste hunden som också varit veckans stora plåga är så oerhört uttömmande vacker och underbar och fantastisk. Varje dag har jag fått hundterapi. Det tackar vi för.
 
 I två vackra dygn var jag den mest besökta bloggen på hela blogg.se, efter att Nyheter24, blogg.se och Aftonbladet länkat till mig. Otroligt tacksam och rik på grund av detta. Att det blev foton är helt och hållet Hannas, Andreas, Antons och Amandas förtjänst. Att det blev en frisyr är Julias, Samuels och Awais förtänst. Folk debatterar för fullt om det är ett emotionellt utbyte, ett osunt utbyte... inte alls! Tillit är en tillgång (och OM det sågs som emotionellt är det inte "mer" än att skicka blommor till en lärare som blivit sjukskriven) och jag litar på mina elever. 
 
 
|
#1 - Linda:

Jaja vad är veckans down jämfört med dina fantastiska ups! Helt underbart ju!
Svar: Ja spabadet är helt klart vårt bästa köp hittills,hihi. Underbart med lite livs kvalité. Härligt att kunna bada ute året runt med. Ja kommande tjejkväll får planeras så fort vi får resten av möblerna till baksidan, helt klart!

#2 - MALIN:

Älskar denna typ av inlägg :) Hoppas du får en bra söndag! Kram

#3 - Alice Lindström:

Vad coolt att du var med på både Aftonbladet och nyheter24. Roligt att dom för en gång skull skriver om något viktigt och inte bara gossip.

#4 - Carro:

Vad roligt att du fått så mycket länkar! Och ja helt sjukt, att Sara kan gå upp för rullbandet när hon andra försökt springa upp flera gånger 😬

#5 - Mirre - Sweetwords:

Jätteroligt att du varit på blogg.se startsida, och de andra

#6 - Netti Starby:

Du förtjänade verkligen att vara den mest besökta bloggen och hoppas att din blogg fortsätter att växa. <3 Kramis

#7 - NICOLE:

Roligt att du blev länkad och haft hög trafik på bloggen!

#8 - elin:

Sv: Haha oj då lite skillnad du går upp när jag lägger mig typ!<3

#9 - Amanda:

Kul idé på inlägg, har samma problem med allergin så jobbigt!

#10 - Bella:

Men gud så roligt med bloggen, grattis!

http://nouw.com/bellss

#11 - Johanna Utterberg:

Inga kul downs, men riktigt härliga ups! Jag såg att du var på Blogg.se förstasidan bland annat, sjukt kul och älskar att uppmärksamhet äntligen läggs på fler bloggar! Din blogg är ju så fantastisk! :)

#12 - Mikaela:

Åh jag har också allergi, man blir helt död :(

#13 - linda:

Tycker att dina ups verkligen väger upp dina downs, det är ju bra :-D och grattis till besöksrekord, grymt jobbat!! <333

#14 - Moa:

Så mycket pollen nu, jobbigt! Blir så med värmen tyvärr.

#15 - Days by Johanna:

Låter som en bra vecka ändå, låter som du har en bra chef.

#16 - FREEDOMtravel:

Kul med uppmärksamhet till bloggen! :) Själv har jag varit förkyld och även fått förkylningsastma, men senaste dagarna har jag ändå kunnat njuta av sommarvärmen! :)

#17 - Sussi:

Vad jobbigt med allergin. Allra helst om man inte får sova som man ska..
Lägenhetsköer. Herregud! Man måste köa hur många år som helst för att ha en chans. Här i Uppsala (vet inte om det är så i fler städer?) får vi betala för att stå i bostadskön.

#18 - Gabriella :

Åh så segt att vara sjuk, krya på dig!!

#19 - Emelie:

Allergi är inget kul. Man blir ju helt slagen av det. Mysigt med hundbesök trots detta. Kram

#20 - birgitmaria:

Dina ups slår dina downs... tycker jag iaf. Betyg är viktiga, helt klart, men är man sjukskriven så är man. (jag förstår stressmomentet dock... är lättare att sitta bredvid och tycka.. förlåt!)

Kommentera här
Upp