Feel the fear and do it anyway..!

Inlägget innehåller annonslänk från nya annonstören Intersport
 
Här i Umeå är det märkbart höst. Men på sätt och vis är jag okej med det. Jag har gjort så många förändringar: jag har börjat nya bedömningsfasen på stressrehab, jag har justerat min kost för att må bättre, jag har börjat träna, jag har sökt en otrolig utbildning och jag har letat fram mina skydd för att öva på skateboarden. Så nu har varje dag med frostfri asfalt ett syfte: att ge mig tillfällen att komma ut och göra något spännande! Jag måste verkligen vara försiktig dock... för om jag skadar mig innan februari då jag ska på snowboardresa skulle jag aldrig förlåta mig. 

 
Min hjälm har blivit alldeles för stor sedan jag tappade håret i mars... men det är ju ändå så förbannat kallt, så en mössa i hjälmen är bara att föredra. Så nu ska jag ta på mig mössa, hjälm och skydd för handled, knä och armbåge och bege mig ut. Varför började jag inte med det här tidigare!?


Nu kan ni nominera mig i Blogg.se-priset 2017. Om ni gillar min blogg som årets blivande stjärnskott så scrolla ner i DET HÄR dokumentet och nominera http://ljuvajulia.se på stjärnskottet - det vore ett kul ömhetsbevis hörrni! Särskilt nu som jag nischar om bloggen, det blir ju en nystart på alla sätt.
alopecia, skateboard | | Kommentera |
De bortglömda handdukarna, bortslarvade glasögonen och nominera i ett bloggpris?

Nu kan ni nominera mig eller de andra damerna från RuffDiamonds i Blogg.se-priset 2017. Om ni gillar min blogg som årets blivande stjärnskott så scrolla ner i DET HÄR dokumentet och nominera http://ljuvajulia.se på stjärnskottet - det vore ett kul ömhetsbevis hörrni! Särskilt nu som jag nischar om bloggen, det blir ju en nystart på alla sätt.
 
En annan nystart är att jag har lyckats hitta mina glasögon som jag har slarvat bort i... kanske 4 månader!? Båda paren låg prydligt undanstoppade i nattduksbordet, men det har jag alltså inte öppnat sedan i början av sommaren. Klantarslet är här ↓

 
Dagens planer är inte allt märkvärdiga, men omfattande för att vara jag i den här överjävliga utmattningen:

» åka på en tur med mamma på Ersboda Handelsområde.
» tvätta alla handdukar och badlakan som ligger och väntar på prioritet.
» laga en smarrig fredagsmåltid med minst två komponenter.
» koka varm choklad med marschmallows till efterrätt.
» se på idol med Erik.
Jag är sist på bollen, men först på vinterdäck.

Idag ska jag till däckskifte. Det är dags för vinterdäck. Jag har skjutit upp allt som inte handlar om min egen hälsa - jag har skjutit upp att boka besiktning, jag har skjutit upp att byta positionsljus på bilen, jag har skjutit upp att tvätta, diska, panta, dammsuga (ni ska höra hur det knastrar under inneskorna i hallen framför allt..!), men däckskifte är jag ta mig fan först med
 
 
Min bil är så himla gullig nu: bilen är guldfärgad och inuti har jag inrett den med guld också! Den riktigt glimmar och glänser i baksätet, jättegulligt är det - sannerligen som ett tempel! 

Hoppas att ni får en fin torsdag och tänk, snart är det helg!
Upp