Live fast, die old as fuck, bad girls become bad ladies...

/Inlägget innehåller annonslänkar/
 
Jag kan verkligen inte stå rätt upp och ner. Heter det så? Jag är svensklärare och kan ju en hel del. Jag kan springa för brinnande livet. Men att stå rätt upp och ner..? Jag kan varken begreppet eller verbet. Mina fötter vrider sig alltid på konstiga sätt och har gjort så varje dag sedan jag var en liten plutt. 
 
Men det är inte fötterna jag ska prata om, utan faktumet att vara rastlös som jag. Att inte klara av att vara rätt upp och ner. Jag måste göra saker, drömma om saker, planera saker och genomföra saker. Att vara utmattad är därför en djävla mardröm av ytterligare ett skäl! Men jag hittar mina egna små vägar ut ur vansinnet och med siktet inställt på betongen är jag så himla peppad på min nya skateboard.
 
 
Det finns förstås inget så ocoolt som att fotas sittande bredvid en skateboard som någon accessoar, men just nu måste jag göra det eftersom jag inte lärt mig än. Att kontrollera kamera och åkande samtidigt är en barnlek med snowboard, men med skateboard not so much. Jag har börjat öva mellan hemmet och bilen och bilen och hemmet, hemmet och affären och affären och hemmet. Det är så himla svårt! Det minns jag inte alls att det var förut.
 
Köp skateboard HÄR.
 
Jag tog med skateboarden till stugan i ett ögonblick när jag tyckte det var pinsamt att vara så dålig. Där finns en tennisbana som man kan låsa upp genom att sticka in handen mellan gallret och dörren - man når låsvredet på det viset och kan släppa in sig själv. Där åkte jag, fram och tillbaka i nästan en timme. Sedan ramlade jag och slog mig och då fick det vara tack för idag. När jag gick såg jag till att sticka in armen och låsa efter mig igen. Som en riktig niding, men en ärlig sådan i alla fall...
|
#1 - Anette:

Med risk för att låta "mammig" och gammal....köp handleds-, armbågs- och knäskydd!!!

Svar: Tack för din omtanke, jag är så glad när någon är mammig av välmening <3 Jag har köpt det förra året men jag hittar dem inte..! Men ska vara superförsiktig :-*
Ljuva Julia

#2 - Erika:

Tack snälla för komplimangen om bullarna! :) Hoppas du har en trevlig helg.

#3 - Grodan:

Fasen vad fränt med skateboard :D

#4 - Daniella:

grym spons med en skateboard!! jag har noll balans så det skulle aldrig funka för mej haha

#5 - Amanda:

Gud så kul med skateboard!!

#6 - Emilia:

Roligt att du har börjat åka skateboard igen! :)

#7 - meh.blo.gg:

Fantastiskt! Min lilla håller på och öva inlines varenda dag!

#8 - Bella:

Men gud vad roligt med skateboard, svårt dock!

#9 - Sussi:

Hoppas du inte slog dig allt för illa vilket är lätt hänt när det är en skateboard inblandad. Alla är nybörjare i början, träning ger färdighet :)

#10 - birgitmaria:

Jag kommer inte ens upp på en skateboard...
Du kommer nog på det igen!

#11 - Carolina Thoor:

Ja, det måste vara tufft :/ jag vet själv då jag var sjukskriven i en vecka för ryggen nyligen, fytusen så rastlös och jag blev till och med arg av att ständigt gå hemma..
Att vara utmattad och vara hemma på obestämdtid kan då inte vara roligt, men hoppas att du inom kort blir bättre <3

Sv; jaså. Ja, det är ju trevligt iallafall att ha någon som är social med en. För mig behöver inte pojkvännen min vara social, jag har mina serier som jag socialiserar mig med ;)

#12 - Mirre Sweetwords:

Ohh spännande, jag har testat stått på i tonåren och det gick sådär

#13 - Madeliene:

Det är bara att öva! Du kommer klara det :)
Övning ger färdighet, eller vad man nu säger <3

#14 - Netti Starby:

Förstår att du känner dig rastlös men kul att du har intresset med skateboard! :-D Kramis

#15 - Matilda Berlin:

Hahha, den enda gången jag testat skateboard (eller i det fallet long board) fick jag hålla min kompis på axeln hela tiden för inte ramla omkull, haha! Tror nog att du är betydligt bättre än mig ;) <3

#16 - Johanna:

Gud ja vad jag håller med om rastlösheten under utmattningen! I början var det ju inget som var så närvarande, men sen, när man börjar bli bättre men ändå knappt orkar gå utanför dörren. Fy.
Så skönt att jag kommit ur det stadiet och verkar som du också gjort det☺️🌟

#17 - Sanna:

Gud vad jag känner igen mig. Just i det där att inte känna ork men samtidigt vara så rastlös att hälften vore nog. Nu är inte jag där du är, det vet jag. Men jag kan tänka mig att din känsla måste vara ännu mer frustrerande. Jag har märkt att det som får mig att orka är typ att... resa. Boka resor och ha det att se fram emot. Nu har vi en resa i oktober, sedan åker jag till London i december, och tanken är Loch Ness i april nästa år. Det kanske inte är något som funkar för dig, men det funkar typ bäst för mig... Och att umgås med vänner. Stor kram till dig!

Kommentera här
Upp