6 positiva saker från förra veckan - livets djävligheter till trots

 
 
 
Att träffa alla kusiner och släktingar från runt hela vårt avlånga land. Kramas, hjälpas åt och finnas till. Prata allvar och strunt, sjunga visor och minnas tillbaka. Min släkt är en bra släkt.
 
 
 
Ett genrep blev till middagsbjudning och det var mäktatrevligt: mat, prat, gitarrspel och trams. Jag och Fanny kacklade ungefär dem gånger så mycket som övriga!
 
 
 
Stugmys med allt vad det innebär. Det mest positiva inslaget var spelet Säg samma. Det krävs verkligen inga förförståelser utan bara associationsförmåga och gärna snarlika referensramar som övriga deltagare.
 
 
 
Säsongsavslutningen av podcasten (ett ord eller två..?) My dag wrote a porno. Jag har aldrig varit meD om något liknande säsongsavslut och vet inte vad jag ska ta mig till. Kan det bli 2018 nu!? Vill veta!
 
 
 
Jag har sovit och sovit och sovit. Det här är väl egentligen inget positivt då det beror på utmattningen, men föregående veckor har symtomet varit att nästan aldrig sova. Äntligen tas de timmarna igen, natt som dag. I torsdags tog jag en tupplur i syslöjdens tygförråd, precis som när jag var liten.
 
 
 
Två par nya brallor har införskaffats, i rätt storlek. Äntligen kan jag knäppa översta knappen på jeansen utmanat hålla in magen. Sådant lämnar vi i det förflutna, nu får jag ha storlek 40 eller 38 eller 42 eller vad det nu var för storlek - bara det är bekvämt!
 
 
 
 
Den här veckan har jag varit febrig, gråtit på kontoret och varit på begravning och minnesstund för min älskade farfar. Men samtidigt lyckades jag gräva fram dessa sex grejer ur veckan. Det var inte en särskilt bra vecka - men åtminstone dessa saker har jag valt att lyfta som något positivt i eländet. Jag hoppas att i har haft ännu fler bra grejer för er!
|
#1 - Abra:

Beklagar sorgen. Verkligen. Såg på när min morfar dog, är tufft. Duktig du är som skriver en lista med positiva grejer. kan inte varit lätt! <3

OCH DU ÄR BÄST! Blir sååå glad av att läsa att du ändrat till vegetariska kassen. Du kommer genast må bättre, lovar! Och om du senare minskar på mejerier så kommer du känna dig som million bucks! Ska skriva ett längre inlägg om mejeriindustrin och skadan den gör på djur, miljön och på vår hälsa.

#2 - Gabriella :

Åh så mysigt att träffa släkten!! :D

#3 - Julia Fältén:

Vad mysigt att vara i stugan!

#4 - ullie:

beklagar farfar <3
ja du det är så himla jobbigt med värk o tar en massa onödig energi man inte har .
ja sova göra ja dåligt nu så ska i säng bums nu kram

#5 - Netti Starby:

Vad tråkigt med din farfar och många styrkekramar från mig! <3

#6 - Amanda:

Låter som om det har funnits några bra stunder i de svåra stunderna. Massor av styrke kramar till dig <3

#7 - Madeliene:

Lust att göra ett bloglovin byte? :)

Svar: Nej tack :)
Ljuva Julia

#8 - Hanna:

Ja dom var super goda! På minde om scones och de älskar ja ju😍

#9 - Emelie:

Den där podden måste jag kolla in. Tusen tack för din fina kommentar. Det värmde så gott i mitt hjärta ♡ Kramar

#10 - Alice Lindström:

Roligt att du hittat något positivt även om det varit en sämre vecka!

#11 - elin:

Kul inlägg<3

#12 - Emma :

Härlig positivlista :D

sv; Taaaaack snälla <3

#13 - Matilda Berlin:

Alla styrkekramar till dig finaste <3 Så fint när en sån jobbig stund medför att man inser hur lyckligt lottad man är över att ha en fantastisk familj och släkt som finns där för varandra <3

#14 - Julia Persson:

Åh va tråkigt att du haft feber :(

#15 - Emma Fernhagen:

Kul att det har hänt så mycket roliga saker:)

#16 - Johanna:

Så fint trots att det var en jobbig vecka för dig. Jag är också glad att jag kan sova och vaknade efter tolv timmar i sträck i natt. I början av min sjuttio var jag tvungen att äta sömnpiller men är väldigt glad att jag slipper det nu! Kram🌞✨🌸

Kommentera här
Upp