Augustisammanfattningen

Den här listan är en omformulerad version av Johanna Utterbergs originallista. Ni hittar henner fantastiska blogg HÄR och månadssammanfattningar bland annat HÄR
 

 
Månadens bästa beslut: Att avsluta månaden med bloggpaus och två månaders sjukskrivning. Det var just vad jag behövde och jag har klurat mycket på vad som ska kunna hända här näst.
 
Månadens längtan: Efter ett hållbart psyke som kan klara av att jobba inom akademiska yrken igen.
 
 
Månadens bästa läsning: Jag lyssnade på böcker i augusti och den här månaden blev det omlyssning på Hungerspelen, vilken blir sämre ju fler gånger jag läser den..!
 
Månadens bästa inköp: Mina hamamhanddukar, lätt. Jag har använt dem som filt, halsduk och självklart också som just handduk.
 
 
Månadens upptäckt: Tenton gym på Marieberg är ett fantastiskt trevligt ställe med underbar personal och fantastiska, nyrenoverade omklädningsrum. Dessutom har jag upptäckt att motion faktiskt hjälper vid pågående ångest.
 
Månadens träning: Mest har jag tränat styrketräning i maskiner, men en del rodd, jogg och vanliga hederliga promenixer har jag också ägnat mig åt.
 
Månadens middag: Det bästa borde kanske ha varit min blodiga biff från The Bishop arms, men ärligt talat tyckte jag att min hemlagade lammkofta var ännu smarrigare.
 
 
Månadens vrede: Oj, oj, oj... det här skulle ju kunna bli en roman med tanke på hur rasande jag var i slutet av månaden (tyvärr hänger det kvar den här månaden också, men det kan folk gott ha). 
 
Månadens favoritfilm: Mona Lisa Smile. Det är hög igenkänningsfaktor i den filmen, men ni kan aldrig gissa vilken av karaktärerna det är jag identifierar mig med. Man tycker ju att det borde vara konstläraren, yes? But no.
 
 
Månadens favorithändelse: Det har inte "hänt" något bra i augusti, men det var roligt att vara i stugan och bara vara ensam med vågorna och det var trevligt att fira bröllopsdag. 
 
Månadens dryck: Jag antar att det var sommarens sista islatte. Aldrig har jag uppskattat det så mycket som i år. 
 
Månadens målutvärdering: (här kommer jag utvärdera de mål jag sätter för mig själv för kommande månad, men jag hade inga för augusti så därför är det tomt idag)
 
Kommande månads mål:
1. Skriva 5 dikter till poesiboken.
2. Träna regelbundet.
3. Äta fisk minst tre gånger.
|
#1 - Bunny:

Hej! Läste ditt inlägg om kyrkovalet, men det gick inte att kommentera inlägget. Jag undrar om du skulle kunna berätta mer om varför man bör rösta? För jag tänker att även om man inte är insatt i kyrkan är det bra att delta i omröstningen, men jag vet inte varför ^_^

Hang in there gurl! <3

#2 - Biggeros:

Hej Julia!!
Tråkigt att du mår dåligt och att du inte kan jobba nu på ett tag. Hoppas att du blir bättre nu med daglig träning, mycket fisk och poesi. Jag ska även göra ändringar i min livsstil framöver. Träna mycket mer, träna betydligt mer spanska och ändra mina matvanor. Det har jag givit mig f.n på att det ska gå och jag har satt upp ett mål till ett visst datum. Jag måste nämligen ha ett mål framför mig. Då brukar det mesta funka 🤗🤗
Du verkar även ha gjort upp mål. Kämpa på tjejen!!!!Kram

#3 - Felicia:

Lammkofta, gud vad gott !!!

#4 - Gabriella :

Såå roligt att läsa!! :D

#5 - birgitmaria:

Kul att du är tillbaka och du kommer att komma tillbaka till yrket med. Men det tar tid och det måste få ta tid. (inte alltid det överensstämmer med försäkringskassans bestämmelser... *grrr*) Jag har "levande" bevis på jobbet att det går att komma tillbaka. Jag upprepar mig (förlåt för det): sköt om dig och skynda långsamt! (du får sikta på att ha Skällan som förebild *fniss*)
Jag måste nog se om Mona Lisas Leende - det var längesen jag såg den. Jag har plöjt "When calls the heart" på Netflix- en Hallmarkserie, säger väl allt. Men ibland behövs sånt med. Underhållande iaf :-)
Fredag imorgon och jag ska bara vara och hoppas att förkylningen försvunnit och inte brutit ut i full kraft!
Bra mål, förresten!

#6 - birgitmaria:

Men suck... autokorrekt på tfn... Det ska stå Skalman, inte Skällan?!?
Du får sikta på Skalman som förebild, menade jag.

#7 - Abra:

Alltså din kommentar på min blogg gör mig SÅ glad! jag håller med om att man får hitta sitt sätt att bidra till att utsläppen blir mindre. Är väldigt nöjd över mitt inlägg så är glad att det slog så jäkla rätt! Du är GRYM! <3

#8 - Amanda:

Kul lista, hoppas att du börjar känna dig bättre snart! kramar<3

#9 - Clara:

Bloggpaus och sjukskrivning låter som ett väldigt bra beslut. Jag hoppas att du kan vila ut och ta hand om dig själv så mycket som möjligt. <3

#10 - Norahsmamma:

Härligt att du är tillbaka!!

#11 - JUNITJEJ:

Kul att läsa!

#12 - Matilda Berlin:

Välkommen tillbaka fining! Om du är tillbaka, annars får du ta den tid du behöver så längtar jag efter att du är tillbaka. Saknar dig här - men du gör verkligen HELT rätt i att ta den tid du behöver <33

#13 - Emelie:

Det viktigaste i ditt liv är du själv och det är något du verkar tagit tag i :) Du är modig som vågade tänka på dig själv. Det är inte alltid så lätt. Kram på dig och trevlig helg.

#14 - ullie:

roligt med listor men ja e dålig på sånt tyvärr.
ja vännenjobbigt me värko man står inte ut typ suck
kramar ofin lördag

#15 - Hanna:

Kul att läsa! :)

#16 - Mirre:

Härligt med lite rader här och jag ligger ju långt efter i allt med bloggandet känner jag

#17 - Julia Persson:

Lycka till med dina nya mål!

#18 - Alice Lindström:

Älskar dina månadssammanfattningar!

Kommentera här
Upp