Om du krossar mitt hjärta... (förslag #5 pyttelite text)

 
Ny väska från Roliga Prylar, skyddar mitt hjärta med obegränsad styrka. 

Allmänt | | Kommentera |

Redo att krossa dagen (förslag #4 lite text)

Nej, vad säger ni, ska vi tagga till och göra de här sista dagarna av arbetsvecka 24 till riktigt utomordentliga? Det är tungt att vara allergisk mot gräs och maskrosor, det är tungt att inventera och skriva utvärderingar och det är tungt att ha stökiga grannar som stör ens nattsömn. Men det ska vara jobbigt att jobba. Hur ska man annars uppskatta den annalkande helgen? Jag har packat nyväskan och är redo att traska till arbetet. Let's do this!
 
 
Väskan hittar ni på Roliga Prylar.

Allmänt | | Kommentera |

När man önskar att man var en superhjälte (föslag #3 mycket text)

Nu är det verkligen nära till semester. Det märks på min trötthet, det märks på min spända förväntan, det märks på min arbetsbörda. Alla mina kollegor är dessutom på ett strålande humör och tycks dansa sin väg genom den här sista veckan. Själv är jag inte på strålande humör. Jag känner att varje liten motgång är som ett stick av den elakaste av getingar och jag kan irriteras av att någon bara andas för högt eller att känna att jag tappar kontrollen för en millisekund.
 
Jag önskar att jag var en superhjälte. En som kunde jobba sig igenom värstingpassen, en som aldrig förlorar kontrollen eller som har så mycket kraft att den kan parera de snedsteg som kan ske vid förlorad kontroll. Passande nog har jag The Incredible Hulk att gömma mig i - en hjälte som fortfarande, likt jag själv, kan bli som förbytt när han blir förbannad. Förbytt till någon mindre sårbar.
T-shirt och väska: Roliga Prylar.
 
Snart är veckan över och sommarlovet här. Blir jag mindre sårbar då? Mer eller mindre förbannad? Blir jag en antihjälte, superhjälte eller en tvättäkta skurk? Helt ärligt stressar den sista veckan mig mer än veckan då jag ensam höll i de nationella proven i svenska för år 9. Jag är expert på mitt ämne och utbildad för att undervisa. Men den här sista veckan då säcken ska knytas ihop är verkligen påfrestande för mig och mitt arma kontrollbehov. Må nu de här sista dagarna gå smärtfritt så jag kan gå på semester utan andan i halsen.

Allmänt | | Kommentera |
Upp